Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan reagálnál, ha arra...

Hogyan reagálnál, ha arra ébrednél másnap, hogy egyedüli emberként vagy a Földön?

Figyelt kérdés

Csak te vagy és senki más, az összes embernek nyoma veszett.

Milyen gondolatok kavarognának benned?

2023. okt. 8. 10:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
Végre nem kéne bemenni dolgozni, aludhatnék délig
2023. okt. 8. 15:55
 12/17 anonim ***** válasza:
96%

Először kétségbe esnék, mert egy csomó minden megszűnne rövid időn belül, ami a mindennapjaim része. Áram, orvosi ellátás, stb. Vadásznom talán nem kéne jó ideig, biztos találnék konzervkajákat. :D

Egyébként nézegetném, hogy mi működik, próbálgatnám, aztán meghalnék valami hülyeségbe.

2023. okt. 8. 19:13
 13/17 anonim ***** válasza:
80%
Mivel nem örülnék hogy senki sincs rajtam kívül (bajtárs), fognám magam beadnék altatót és többé fel sem kelnék. Nagyon félnék egyedül.
2023. okt. 8. 20:44
 14/17 anonim ***** válasza:
76%
Kétségbe esnék, mert semmi sem működne, amihez ember kell, megszűnnének a szolgáltatások. Ezen kívül nagyon félnék egyedül, és sok is lenne, hogy minden szerettemet elvesztettem. Ha képes vagyok logikusan gondolkozni és valamiért tudom, hogy tényleg én vagyok az egyetlen ember, akkor berendeznék egy kis túlélőfészket az otthonomban, boltból hoznék konzerveket és mindent, ami kellhet. Nem merném túl messzire elhagyni, próbálnék valamilyen működőképes rendszert kitalálni.
2023. okt. 8. 21:53
 15/17 anonim ***** válasza:
Világméretű bulit rendeznék.
2023. okt. 16. 17:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Addig nem zavarna, amig pl fogorvosra nem volna szuksegem. Ha allatok vannak, a bolygo megmenekult legalabb.
2023. okt. 16. 22:20
 17/17 anonim ***** válasza:
43%

Szereznék egy furgont és shoppingolni mennék, behajtanék a sétálóövezetbe, minden üzletbe betörnék. Aztán halálra enném magam fagyival, csomó édességekkel.

Szexshopba is benéznék, összes vibrit elvinném, ha már nincs pasi a világon, legalább vibrik legyenek az elkövetkező évekre. :P

2023. okt. 17. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!