Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan reagálnál, ha arra...

Hogyan reagálnál, ha arra ébrednél másnap, hogy egyedüli emberként vagy a Földön?

Figyelt kérdés

Csak te vagy és senki más, az összes embernek nyoma veszett.

Milyen gondolatok kavarognának benned?

2023. okt. 8. 10:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem tudnám elfogadni, és nekiállnék mások után kutatni
2023. okt. 8. 10:53
 2/17 anonim ***** válasza:
91%

Eloszor furcsa lenne. Nyilvan szeretnem tudni, h mi tortent, foleg a csaladommal.

Aztan sztem szepen lassan berendezkednek tulelesre, bar tarsadalom, mas emberek, szeretteim, baratok nelkul nem tudom, van-e ugy ertelme.

2023. okt. 8. 10:53
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Honnan tudjam, hogy én vagyok az egyedüli???
2023. okt. 8. 10:55
 4/17 anonim ***** válasza:
97%
Megpróbálnám felmérni a lehetőségeimet, élő embereket keresni és ha nem sikerül, akkor újragondolnám, hogy melyek azok a teendők, amelyeket feltétlenül meg kell tennem gondos szervezést követően annak érdekében, hogy keresgélhessem tovább a túlélőket, illetve életben tudjak maradni.
2023. okt. 8. 11:02
 5/17 anonim ***** válasza:
68%
Én örülnék, hogy végre egyedül lennék és senki nem zavarna. Végre felszabadulnék és boldogan élnék.
2023. okt. 8. 11:15
 6/17 anonim ***** válasza:
74%
Én is örülnék neki! Az egész bolygó az enyém lenne, meg persze az állatoké :D
2023. okt. 8. 11:34
 7/17 anonim ***** válasza:
95%
Az emberiség 99%-a nem hiányozna, de a szeretteim nélkül nem sok értelme lenne az életemnek. Próbálnám kihúzni míg élnek az állataim, utána pápá világ.
2023. okt. 8. 11:52
 8/17 anonim ***** válasza:
83%
Hogy hol kapok olyan napelames telefontöltőt, amit tiniként akartam venni, mikor a zombi apokalipszisre készültem.
2023. okt. 8. 12:05
 9/17 anonim ***** válasza:
91%

Ha logikusan gondolkodom akkor pánikba esnék. Hamar megszűnne minden, áram, vízellátás, elkezdenének elszaporodni az állatok. Plusz nem lenne sem orvos, sem fogorvos, sem egyéb ellátás.

Amúgy meg ideig-óráig ellennék, tuti kipróbálnám az összes autót, bemennék minden házba, aztán meghalnék valami hülyeségben mondjuk lezuhannék egy repülővel.

2023. okt. 8. 12:45
 10/17 anonim ***** válasza:
75%

Részben örülnék, hogy nincs ki miatt idegeskedjek a h*eségeik miatt.

Viszont el is besznék, mert vannak dolgok, ami miatt 1-2 emberrel együtt kell dolgoznom-cselekednem... Nem sokáig maradnék életben, az tuti.

2023. okt. 8. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!