Szerintem nem tudnám elfogadni, és nekiállnék mások után kutatni
2023. okt. 8. 10:53
2/17 anonim válasza:
Eloszor furcsa lenne. Nyilvan szeretnem tudni, h mi tortent, foleg a csaladommal.
Aztan sztem szepen lassan berendezkednek tulelesre, bar tarsadalom, mas emberek, szeretteim, baratok nelkul nem tudom, van-e ugy ertelme.
2023. okt. 8. 10:53
3/17 anonim válasza:
Honnan tudjam, hogy én vagyok az egyedüli???
2023. okt. 8. 10:55
4/17 anonim válasza:
Megpróbálnám felmérni a lehetőségeimet, élő embereket keresni és ha nem sikerül, akkor újragondolnám, hogy melyek azok a teendők, amelyeket feltétlenül meg kell tennem gondos szervezést követően annak érdekében, hogy keresgélhessem tovább a túlélőket, illetve életben tudjak maradni.
2023. okt. 8. 11:02
5/17 anonim válasza:
Én örülnék, hogy végre egyedül lennék és senki nem zavarna. Végre felszabadulnék és boldogan élnék.
2023. okt. 8. 11:15
6/17 anonim válasza:
Én is örülnék neki! Az egész bolygó az enyém lenne, meg persze az állatoké :D
2023. okt. 8. 11:34
7/17 anonim válasza:
Az emberiség 99%-a nem hiányozna, de a szeretteim nélkül nem sok értelme lenne az életemnek. Próbálnám kihúzni míg élnek az állataim, utána pápá világ.
2023. okt. 8. 11:52
8/17 anonim válasza:
Hogy hol kapok olyan napelames telefontöltőt, amit tiniként akartam venni, mikor a zombi apokalipszisre készültem.
2023. okt. 8. 12:05
9/17 anonim válasza:
Ha logikusan gondolkodom akkor pánikba esnék. Hamar megszűnne minden, áram, vízellátás, elkezdenének elszaporodni az állatok. Plusz nem lenne sem orvos, sem fogorvos, sem egyéb ellátás.
Amúgy meg ideig-óráig ellennék, tuti kipróbálnám az összes autót, bemennék minden házba, aztán meghalnék valami hülyeségben mondjuk lezuhannék egy repülővel.
2023. okt. 8. 12:45
10/17 anonim válasza:
Részben örülnék, hogy nincs ki miatt idegeskedjek a h*eségeik miatt.
Viszont el is besznék, mert vannak dolgok, ami miatt 1-2 emberrel együtt kell dolgoznom-cselekednem... Nem sokáig maradnék életben, az tuti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!