Szerintetek nem szégyen a nőkre nézve hogy egyes nők egy tv műsor kedvéért eljátsszák hogy nekik a milliárdos nagy emberek a favorit és ezt látja mindenki?
Más meg azt játsza el, hogy megölt valakit és világuralomra tört, mégse néznek úgy rá, mint egy gyilkosra...
A fikciót a valósággal ne keverd. Nem egészséges.
2
Egy megrendezett műsorban? Csak bemondásos alapon?
Szóval, ha én jelentkezek valami reality show-ba, s azt mondom, hogy titokban vadászok az orosz katonákra, s meszterlövész puskával szedem le őket az éj leple alatt, akkor a körmömre néznek? Na ne nevettes. Max a producernek nem fog tetszeni, hogy ennyire eltérek a témától.
#4 Nem hihető!.. De ha pl részegen elmondanád mondjuk a valóvilágban hogy x éve részegen megöltél egy hajléktalant majd bedobtad a Dunába a holtestét, ezért van egy kis lelkiismeret furdalásod.
Ez már hihető lenne, akár utána is nézhetnek hogy tényleg tűnt e el hajléktalan akkoriban.
És az nem szégyen a férfiakra nézve hogy legyen egy férfi akár top1%, a társadalom abszolút krémje, és legyen előtte annyi lehetőség amennyit csak akar, de még így is az számára a legfontosabb, hogy szép nők ugrálják körül?
Tökmindegy hogy mit érnek el az életben, az egyetlen dolog ami számít nekik, az a pna - még akkor is ha a tévében kell beégetniük magukat érte, örökre tönkretéve ezzel az imidzsüket.
A csajok legalább nyernek egy ilyen műsoron valamit - hírnév, insta követők (=szponzorok, üzleti ajánlatok, pénz) modellkedési/egyéb munkalehetőségek, míg a hu de sikeres milliárdos férfiak csak tönkreteszik a jóhírüket... "igen én már letettem valamit az asztalra, mostmár kaphatok pnát?? léci léci, megérdemlem, ígérem!!" 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!