Nők, hölgyek! Kerültetek már ciki helyzetbe a menstruációból adódóan?
Strandon fekudtem napoztam es egy csaj odajott,h folyik a ver a combomon.
Akkor eszembe jutott,h epp menstrualok ezek szerint,rohogtem egyet es lemostam a combom.
Igazabol ezt nem ereztem kinosnak. Teljesen herkoznapi dolog. A kiscsaj.aki osajott nagyon ki volt borulva. En nem ertettem,h egy kis verbol minek csinal ilyen ugyet.
Gondolom ezt a jo kulsomnek es onbizalmambsk koszonhetem,h nem erzem kinosnsk az ilyet :)
N
12éves koromban fehér nadrágban voltam suliban, mikor megjött az első, sikerült takargatnom, próbáltam a vallási bigott tanáromzól hazaléreckedni, egyértelműen meg is mutattam neki a problémát, de az az idióta nem engedett haza, pulóveremet levetette velem, rámkötötte, hogy hátul takarjon, előre pedig azt mondta tartsam ott a táskámat ha zavar, de ez egy természetes folyamat, nem kell szégyelni…
Tiszta piros volt a fehér nadrágom kb tenyérnyi folt volt nap végére, 4kmre lakom a sulitól így tartottam magamelőtt a táskámat miközben sirva hazacsoszogtam…
Másnap apám a tanár fejével horpasztotta be a motorháztetejét miközben elbeszélgetett vele, szerencsére úgy megijedt, hogy feljelenteni sem merte és felmondott. Utána egy sokkal jobb töritanárt kaptunk.
Milyen szép mese volt ez is, 7-es!
A "vallási bigott" tanártól kezdve a motorháztető behorpasztásán át, ami persze súlyos testi sértés és rendőrségi ügy lett volna belőle ..... ha a mese igaz lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!