16/L Tudnátok segíteni? Ciki és nagyon félek.. (vérzés)
Tampon sajnos kizárva (nem tudom hogyan), és hogy cserélném közben. Hétfőn és kedden balett-versenyem lesz de basszus ma jött nekem meg és rettegek, hogy véletlen bármi is (át)látszódjon előadás közben.
Alapból félek, hogy átszivárog, rosszabb esetben még lejjebb is megy a vér.
Kérlek szépen adjatok tanácsot! Köszönöm!!
Nem tudsz tampont használni? Miért nem?
Vegyél egy normál méretet, berakod verseny előtt aztán 2 vagy 3 óra múlva kicseréled
Egyébként létezik kisebb méretben tampon.
Amíg szűz voltam azt használtam, gondom sem volt vele. Használd azt és egy betétet, akkor tuti nem lesz baj.
A kalcium hogyan csökkentené a menstruációs vér mennyiségét?
Tényleg érdekel,ezt sosem hallottam még.
Nagyon köszönöm!
Fix, hogy nem edzések között (balett), meg rendszeresen a gyakorlatok közötti időben ismételni kell, rehearsalni. Talán 1-szer lenne lehetőségem elmenni de az szűkös időben. Illetve, nem szeretnék hülyéskedni vele mivelhogy ez az első. A versenyre már rég készülök, ki nem hagyom! Számítanak rám.
#4: [link]
véralvadási faktor, de placebónak se utolsó, nekem bevált allergiára is
A calcium semmit nem segit, ugy, hogy most jott meg. Az mar beallta utan segiti a menstruacio rendszeresseget de meg komoly bizonyitek sincs ra. De akut megallitani nem fogja az fix, de segithet, viszont a helyzet a kerdezo nemcsak hogy tampont nem tud hasznalni, de ez az elso neki.
Wikipediat idezni altalanossagra jo, de tudomanyra nem annyira. Ez meg nem altalanossag. En vagy az 1es vagy a 2es velemenyet fogadnam meg, azok meg praktikusak is.
3-4 tampon órát nyugodtan bent lehet, betétet sűrűbben kellene cserélni.
Egyébként a versenyig megtanulod hogyan kell tampont felhelyezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!