16/L Tudnátok segíteni? Ciki és nagyon félek.. (vérzés)
Tampon sajnos kizárva (nem tudom hogyan), és hogy cserélném közben. Hétfőn és kedden balett-versenyem lesz de basszus ma jött nekem meg és rettegek, hogy véletlen bármi is (át)látszódjon előadás közben.
Alapból félek, hogy átszivárog, rosszabb esetben még lejjebb is megy a vér.
Kérlek szépen adjatok tanácsot! Köszönöm!!
Nyugi, én is használtam tampont tiniként, még szűzen, semmi baj nem volt vele.
Kis méretű tampont vegyél, és kövesd a benne lévő instrukciót.
Otthon kb 10-15 perc alatt el lehet sajátítani, bő vérzéssel könnyedén felmegy.
Szárnyas betét, dupla bugyi.
De táncoskémt sajnos hamar meg kell barátkoznod a tamponnal. Van mini változat, szűzként én is azt használom. Kis tükörrel fel tudod tenni, addig tudsz gyakorolni.
Amugy addigra alig fogsz verezni
Pedig sajna jobb, ha megszokod, hogy használni kell ilyenkor tampont, vagy intimkelyhet.
Én társas táncolok, és évekkel ezelőtt anya nem engedte nekem, hiába mondtam, hogy brutal erős vérzésem van és van, hogy az éjszakai betét is percek alatt megtelik ( elvileg az van nálam, hogy egy kicsit nagyobb néhnyálkahártya darab elzárja az utat, és mikor az onnan kikerül, akkor zúdul a fér rendesen.)
Én titokban használtam, csak én szuper plus méretűt, majd váltottam kehelyre. Eleinte mindegyik nagyon furcsa volt, a tampon meg kényelmetlen volt, de inkább az, minthogy át ázzak táncolás közben úgy, hogy amikor kisebb voltam, általában a fehér, testhezállóbb ruhámat húztam fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!