A nárcisztikus addig provokál, amig pofán nem verem?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom elkerülni, csaladtag. Állandóan provokál, mindenbe bele köt, magas szinten egoista, verbálisan lekezelő, agresszív, az ajtót úgy beb.ssza hogy az üveg majdnem kiesik belőle, (én meg úgy megijedek hogy kb a szívroham kerülget) és hiába mondom neki szépen, hogy fejezze be, arra vérszemet kap, és mégjobban lekezelő, irritálóan arrogáns lesz. Én békés természetű ember vagyok, de lassan nálam is elszakad a cérna a folyamatos bántasai, indokolatlan dühkitörései, és a mérhetetlen arroganciája miatt. Gyakran érzem úgy, azért provokál ennyire, hogy jól pofán verjem, és nagyon érik a dolog. Valóban ezt akarja elérni?2023. okt. 3. 14:13
21/25 anonim válasza:
Szerintem meg ne találgassunk, hanem írja le ő.
22/25 anonim válasza:
Minek laksz vele, vagy hany evesek vagytok? En mar reg ugy szajbavertem vna, hogy nem merne baszakodni tobbet a kis nyomi
24/25 anonim válasza:
Egy kis macskaszar a cipőjébe, "véletlenül" színessel össze mosott fehér ruhák. És még ezer féle jobbnál jobb szórakozási lehetőséget nyújtana neked az ott tartózkodása, csak légy kreatív.
25/25 anonim válasza:
Az ilyen emberek lelkileg gyengék nem értenek általába semmihez full hülyék az élethez és ezzel próbálják a nagyot mutatni közbe meg egy nagy 0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!