Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nárcisztikus addig provokál,...

A nárcisztikus addig provokál, amig pofán nem verem?

Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom elkerülni, csaladtag. Állandóan provokál, mindenbe bele köt, magas szinten egoista, verbálisan lekezelő, agresszív, az ajtót úgy beb.ssza hogy az üveg majdnem kiesik belőle, (én meg úgy megijedek hogy kb a szívroham kerülget) és hiába mondom neki szépen, hogy fejezze be, arra vérszemet kap, és mégjobban lekezelő, irritálóan arrogáns lesz. Én békés természetű ember vagyok, de lassan nálam is elszakad a cérna a folyamatos bántasai, indokolatlan dühkitörései, és a mérhetetlen arroganciája miatt. Gyakran érzem úgy, azért provokál ennyire, hogy jól pofán verjem, és nagyon érik a dolog. Valóban ezt akarja elérni?
2023. okt. 3. 14:13
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Hiába vannak mellettem emberek! Ugyanúgy műveli tovább. Olyan arrogáns, flegma beszólásai vannak (nem csak irányomba) hogy az első gondolata az embereknek az, hogy kinek hiszi magát? Egyszerűen olyan szinten nagyképű, egoista kivagyi, hogy már az sokkoló.
2023. okt. 3. 14:42
 12/25 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam nem csak velem ilyen! Költözz el... neki kellene de nem megy!
2023. okt. 3. 14:43
 13/25 anonim ***** válasza:

De ezek nem értenek semmit meg. Kikerulő elkerülő strategia kéne hogy ne szivjatok egy levegot.

Ennek a megoldását dolgozd ki.

2023. okt. 3. 14:47
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig ez csakis akkor fog megoldódni, ha valamelyikőtök elkerül onnan.
2023. okt. 3. 14:50
 15/25 A kérdező kommentje:
Vázolok egy hétköznapi helyzetet: én jól elvagyok, pl olvasok, tv-t nézek. Egyszercsak anyázás a konyhából, és égett szag. Kérdem mi történt, mi ez az égett szag? Arrogáns ordító válasz: pucold ki a sütőt! Mondom a sütő tiszta volt! Erre: akkor mosogasd el rendesen azt a poharat! Aztán kiderült, hogy ő égetett el valamit a sütőben, de azt be nem vallaná, ezért belém köt akármi miatt. Nem én hergelek, nem én provokálok.
2023. okt. 3. 14:51
 16/25 anonim ***** válasza:
36%
Apád vagy anyád az?
2023. okt. 3. 15:52
 17/25 anonim ***** válasza:
Jó, de nem tv-tel túl sokat? Miért nem csinálsz valamiket otthon?
2023. okt. 3. 16:14
 18/25 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak igazuk van.
2023. okt. 3. 16:18
 19/25 anonim ***** válasza:
83%

Te most szórakozol velünk vagy segítséget akarsz?

Írd már le az alaphelyzetet:

- Hány éves vagy és milyen családtagod az, akiről szó van?

- Kik laknak még veletek ott?

- Kié a lakás, amiben laktok?

Nem mindegy, hogy 17 éves vagy és apád az illető, vagy 70 éves nagymama vagy és a gyereked vagy vejed.

2023. okt. 3. 16:20
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem 18 éven aluli és az apja ugat bele az életébe.
2023. okt. 3. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!