Naponta hány óra hosszát dolgoztok? És mikre marad időtök hazaérve?
8 órát a munkahelyemen, illetve itthon 1-3 órát a mellékprojektjeimmel. Hétvégén többet foglalkozok a projektjeimmel, olyan 4-5 órát.
Ezenkívül az átlagos családi élet mindennapos velejáróira kell időt szakítanom, boltba menés. takarítás, néha főzés, gyereknek segíteni a háziban, stb.
10-14 órát általában, bár volt pár (elenyésző számú) kivétel, amikor 8, vagy épp 15 óra sikeredett.
Eleinte tetszett, hogy milyen jól bírtam, mennyire terhelhető voltam, és nem okozott gondot, hogy rendre 13-14 óra volt a munkaidőm, pedig szellemi síkon dolgozom. Aztán egy ponton már nagyon kezdett leszívni, a szociális életem sínylette a dolgot, így már egyre inkább figyelek, hogy 11-nél ne legyen több. Párszor így is be-becsúszik egy olyan nap is, de már nem az van túlsúlyban.
A "kötelező" dolgokra (mosogatás, rendrakás, kis pakolás) mindennap, de olyan, hogy főzés, nagyobb takarítás csak x naponként jön össze, ami itt most talán 2-3 napot jelenthet. Igyekszem kellően kipihenni magam, bár sajnos ez nem mindig jön össze. Olvasni, néha sorozatozni is sikerül, de nem mindennap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!