Amikor betegen közlekedtek, dolgoztok akkor izgat titek, hogy esetleg valaki elkapja tőletek?
Igen, hipochonderként rettegek attól, hogy valaki elkapja a mozgásszervi betegségeimet, az enyhe fokú rövidlátásomat, a bokarándulásomat, az ételmérgezésemet, az orvosi félrekezelést tőlem, meg az esetenkénti alvásproblémáimat, a fogszúvasodásomat, és az érzelmi eredetű megbetegedéseimet, meg amikor megcsípett a darázs, nem beszélve a szintén rendkívül fertőző kóros álmosságról, hiszen másban se tudok gondolkodni, mint fertőzésben.
Ezért nem kell példát venni rólam, mivel a hülyeség rendkívül fertőző. Megyek vissza tanulmányozni a kedvenc orvosi szakkönyveimet, melyeket véletlenül se korrupt professzorok írtak soha, és bámulom utána a televíziót, mint mindig. Kedvenc írói stílusom a féligazság, tehát azoktól, akiket olvasok a szakkönyvekben.
Azt kérdezed, hogy végtelenül önző vagyok-e?
Nem vagyok... Nem élek abban az illúzióban, hogy csak az én boldogságom számít, más szenvedhet, vagy hogy egyedül élek ezen a bolygón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!