Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiatalkorukban melyikük volt...

Fiatalkorukban melyikük volt erősebb?

Figyelt kérdés
2023. okt. 1. 14:36
A kérdező szavazást indított:
Bud Spencer
Jackie Chan
15 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy "erősebb"?

Nyers izomtömeg, amivel súlyokat lehet emelni?

Vagy melyikük nyert volna egy bunyóban?

2023. okt. 1. 14:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Utóbbi, azt elfelejtettem odaírni.
2023. okt. 1. 14:46
 3/4 anonim ***** válasza:
94%
Bud Spencer úszó volt, szóval nyilván izmos alkat, de ettől még az ember nem lesz jó bunyós. Jackie Chan ellenben kiskorától kezdve többféle harcművészetet űzött.
2023. okt. 1. 14:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát nehéz kérdés, mert sokat a számít tudás és az edzettség. De ugyan akkor a testsúly is nagyon fontos tényező(mivel a fizikát nem lehet megb@szni). Szerintem a 70kilós Buakaw, simán lebontana egy 110kilós embert is, mert annyira erős és edzett. Valamint ugye brutálisat rúg. De valószínűleg nehezebbet is. Én adnék esély Jackie-nek, mert a kungfuban vannak "piszkos" technikák is. Buc Spencer pedig nagy darabvolt, de lassú és csak "paraszt lengőket" ütött. De a testsúlyából adódóan bőven lett volna ereje az ütésének. De ugye ezek csak filmek voltak. Valószínűleg abban is van igazság, hogy aki elkezdi a harcot az nyer vagy nem a technikásabb, hanem aki agresszívabb.

https://www.youtube.com/shorts/sCe1Elng04c

Az ő sípcsontja edzett és a rugás ereje is megvan hozzá, hogy egy átlagos térd ízületben súlyos vagy maradandó kárt okozzon. Valamint egy erős köríves után térdre rogyhat valaki, mert edzetlen a combja.

2023. okt. 1. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!