Mit gondoltok egy ilyen emberről?
Ha incel akkor vágyik a szexre, kicsit zavaros lett.
Egyébként azt gondolom az ilyen ember belepusztul az önsajnálatba. Rosszul vagyok attól, ha valaki képtelen változtatni magán. Az a típus lehet, aki azt várja fogadják el őt, úgy ahogy van és egy kis lépést sem tenne a saját fejlődése érdekében.
Barátnőt pedig bárki, mindenki tud szerezni. Ha nem, az nem a nők hibája.
Edzés, önmagára adás (ruha, ápoltság), mosoly(bármilyen fogsort rendbe tesznek 1-2 év alatt) és kész. Ha valaki három dolgot nem tud tenni magáért, az akkor játszon élete végéig.. biztos megéri!
3
Én mondjuk ápolt vagyok, divatos ruhákban járok, az utóbbi hónapokban leadtam 37 kilót, rendszeresen bringázom.
Diplomám van, művelt is vagyok. Nemrég azt mondta valaki, jó beszélgetni velem.
Mégsem tudok barátnőt szerezni! Mert ronda, torz az arcom.
És nehogy azt írd, hogy túl nagyok az elvárásaim. Olyanok kopatatnak le, akik jóformán írni sem tudnak, vagy van 8 kölkük valami alkoholista nyomorulttól.
Elhittem a mesét, hogy ha majd fejlődök, akkor minden más lesz, rám talál a szerelem, megtalálom az igazit stb.
De rá kellett jönnöm, hogy csak mese. Ha visszataszító a külsőd, akkor senkinek sem fogsz kelleni, hiába hozod a lehető legjobb formád.
4
Mitől ronda és torz az arcod?
Mert, ha csak te gondolod így, akkor az önbizalmad nincs rendben és ezt érzik meg a nők először.
Ha pedig valamilyen baleset vagy születési rendellenség miatt lett ilyen, az más, az átlagostól eltérő probléma, abban valóban nehezebb kiteljesedni.
Remélem az első verzió vagy és csak te gondolod így, induljunk ki ebből.. de egyben szörnyű is lenne, mert ezek szerint gyerekként is ezt gondoltad magadról, ami már túl sokat torzított a személyiségeden, nem az arcodon.
Önmagában ronda ember nincs. Ha 37 kilót kellett fogynod az már alapból gond. Az életednek az a szakasza, amikor elhagytad magad, az csak a te hibád. Nem baj, de Szedd össze magad!
Sosem adjuk fel, soha nem adhatod fel, mert egy férfi nem rinyál.
Ha fogytál akkor ideje edzeni és elképesztően sokat mosolyogni. Semmilyen fájdalom nem tükröződhet máshogy az arcodon, csak mosolyként. Gyakorold, ha bevered a kislábujjad, ha ráütsz kalapáccsal a kezedre, ha felcsesz a forgalom, még akkor is ezt gyakorlod amikor fáj a fejed!! Remélem világos. Gond=mosoly! Nem hiszed de később nagyon sokat fog dobni rajtad. Pár hónap után!
Barátaid vannak? Akár vannak akár nem, soha ne legyél otthon feleslegesen. Az élet dobja a lehetőségeket, de kint kell lenni, hogy letudd ezeket csapni. Munka, edzés és nélkülözhetetlen teendők után csavarogj! Ne nyomulj a csajokra, sőt ne akarj tőlük semmit, csak mint barát szólj oda(“menő a cipőd”) vagy segíts valamit(*elvenni egy nagy csomagot a buszra felszállásnál*), ha jól veszi és kapsz egy mosolyt beszélgess vele, de ne te beszélj, inkább a nő.(mondjuk ha jó veled beszélgetni, akkor ezzel talán nem lesz probléma, már most jobb vagy mint a csávók fele!!)
Ha már túl vagy pár ilyen kis flörtön, lehet továbblépni, mert az első lépést, már bátran, határozottan megtudod tenni, ami már önmagában baromi vonzó.
Ha mellé edzést sem hanyagolod el, (ott is lehet ismerkedni, tapasztalat) és szép egyenesen, mosolyogva, magabiztosan állsz, akkor valakinek biztos hogy megakad rajtad a szeme.
Vegyél fel egy szép inget és lehet menni a retro klubokba ahol megfordulnak 30-40-esek is szép számmal. Sok próbálkozás után, később mehetsz egyre divatosabb, fiatalosabb helyekre is.
A nőknek nem olyan fontos az arc mint gondolod. Nekik a biztonság sokkal vonzóbb. Ha látszik rajtad, hogy nem szereted magad, akkor nem tudsz magadról sem gondoskodni, nemhogy egy nőről. Ha magas vagy újabb plusz pont, ugyanis sok csaj van akinek ennyi elég. Ha annyira nem(pl. én nem - hidd el ez is elsőszámú red Flag) akkor pedig nagy felsőtest és karok és fenék kellenek, hogy tudd ellensúlyozni a magasságod a formáddal. (Nem testépítő forma - tehát szteroidozni nem kell) A fenékre is buknak a csajok. Nekem az első konditermes csajom azzal jött oda hozzám, hogy formásabb a fenekem, mint neki. Az arcomat nem is látta addig.
Te pedig ahelyett, hogy azt mondod magadnak torz az arcod, mond azt, hogy egyedi, természetesen mosolyogva!! Soha ne add fel.
A divatot sem kell csukott szemmel követni, valami sajátot is vigyél a megjelenésedbe és nem győzöm hangsúlyozni, milyen fontos a magabiztosság. Nem kell hogy az légy, de ezt lássák rajtad!
Na egy év múlva ugyanitt jöhetsz a beszámolókkal !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!