Mit csináljak, ha ilyen a fejem?
Mit csináljak, ha nem vagyok szimpatikus sok embernek , mert olyan az arckifejezésem?
Persze , nem vagyok egy vidám személyiség sem, mert nincs önbizalmam sem, de nem ártok senkinek , nem vagyok rossz,mégis rossz véleménnyel vannak rólam.
Mit kezdjek ezzel?
Ássam el magam?
Dolgozz azon, hogy legyen önbizalmad, legyél pozitív gondolkodású és máris pozitívabb lesz a kisugárzásod is.
Amit magadról gondolsz, amit kisugárzol, úgy fognak a többiek is viszonyulni hozzád.
Inkább ne foglalkozz azzal, hogy kinek nem vagy szimpatikus. Tudom, konnyu mondani, de idovel menni fog.
En is ilyen vagyok és régebben tobbszor visszahallottam, hogy milyen csendes vagyok, ezt pedig olyanok mondták, akik nem is ismertek, csak a kinézetem alapján gondolták, ez nagyon zavart, de most már idosebb vagyok és eszembe se jut.
"Isten ments, hogy elkezdj pozitívkodni"
Persze, persze, inkább maradjon a kérdező ezen a szinten? Idézem "nem vagyok egy vidám személyiség sem"
Szóval azt tanácsolod, hogy a pozitív helyett, maradjon negatív? Gratulálok... na, te se a pozitívak táborát gyarapítod, de akkor legalább ne az ellenkezőjét propagáld.
4, inkább negatív legyen, mint műpozitív, Coelho idézetes, múmájer.
Kérdező, nem érsz kevesebbet, önbizalmat kéne növesztened.
Aki mindenkinek a barátja az senkinek sem a barátja.
Ez vezessen utadon és találd meg azt a keveset, akinek a barátja lehetsz.
Iszonyat fájdalmasak a magadfajták, hogy azt hiszitek, hogy a pozitív gondolkodás egyenlő Coelho idézetek. De nem baj, higgyétek ezt, de legalább a baromságaitokat ne terjesszétek igeként.
Kérdező, te pedig szedd össze magad, mint, ahogy már írtam, növeld az önbizalmad, állj ki magadért, legyen pozitív kisugárzásod.
Tettél valamit, ami nem tetszett nekik? Soha semmi se történik ok nélkül!
8, a pozitív gondolkodás nem egyik napról a másikra megy, meg nem kivitelezhető felszólításra
Ha már személyeskedsz, valóban, én túl cinikus vagyok, de én így szeretem magam, nekem ez nem okoz problémát.
Senki nem mondta, hogy egyik napról a másikra fog menni. A változás időbe telik. Viszont a változás elleni javaslat nem megoldás. Jobb ma elkezdeni a változás felé vezető lépést, mintha soha nem kezdené el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!