Mit csináljak, ha nagyon kocka alakú a fejem lány létemre?
Figyelt kérdés
Tükörben nem tűnik fel, de képeken látom, hogy úgy néz ki a fejem, mintha egy szabályos négyzet lenne... nagyon csúnya ez?!2023. szept. 11. 09:15
1/10 anonim válasza:
Két ötletem is van!
1. Faragtasd szép gömbformára.
2. Fordul pszichológushoz, hogy el tudd fogadni magadat.
2/10 anonim válasza:
Van akiknek jól mutat , fotót illesz be szem arc kitakarással .
4/10 anonim válasza:
Keress egy jó fodrászt, aki megmondja, melyik frizura a legoptimálisabb a fejformádhoz. Esetek többségében, ennyiről van szó.
5/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nincs ezzel semmi baj. Előttem szóló adott egy jó tippet.
6/10 anonim válasza:
Egy barátnőmnek is ilyen alakú az arca, és nem túlzok ha azt mondom, az egyik legszebb lány az ismeretségi körömben
Csak keress egy jó frizurát, az segíthet
7/10 anonim válasza:
Frizura, plusz kontúrral lehet formálni az arcod.
8/10 A kérdező kommentje:
Igen, valóban, fodrász mondta hogy vastag frufru áll jól ami félbe vágja a fejem, viszont azt nem tudok viselni, mert göndör a hajam. Mosnom és vasalnom kellene a frufrut naponta, de picit is párás idő esetén még úgy se állna ott ahol kell :(
2023. szept. 11. 10:49
10/10 anonim válasza:
Szép az, főleg ha mint írtad, göndör a hajad hozzá, az lágyítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!