Azoknak a nőknek mi fáj, akik a nap szinte 24 órájában
a férfiak hibáin kattognak?
Figyelt kérdés
Másik amit még nem értek, ha ilyen közegben él, miért nem lép ki belőle, minthogy hirdeti a világ felé az igéit? (válás, pszichológus, társkeresés elengedése, stb)
És? Mit fájnak neked az incelek? Ne foglalkozz velük! Kevesen is vannak, ráadásul a való életedre semmi de semmi ráhatásuk nem lesz. Azok az eszmék amiket ők terjesztenek, azokból sose lesz valóság. Ellenben a férfigyűlölet ami most úgymond az incelekre hivatkozva kialakult itt is, az rendkívül káros. Már a legtöbb normális férfira is rá van húzva ez a fajta sértett bűnbakkerresés és ekézés, sokszor azokat a nőket is felmentve automatikusan, akik a problémát okozták. Pl itteni kérdésekben sokszor instant a nőnek adva igazat minden esetben, még akkor is ha 100%ban süt a válaszból hogy ő a hibás és viselkedett aljas módon. És ennek az ellenkezője, normális férfi kérdezőket gyalázni, megvádolva őket dolgokkal amikről szó sincs, kiforgatva mindent, gyűlölködve és nevetségessé téve, elüldözve. Hány ilyen láttam. Gondolom ezekről is az incelek tehetnek. Kicsit túl lett tolva az a bizonyos bicikli, ideje lenne leállni és visszább venni.
2023. szept. 30. 11:10
12/17 anonim válasza:
#11 engem nem érdekelnek, de akkor mi ez a hiszti a nőkről, pl ez a kérdés? Vagy a nőket lehet szapulni, de ne szegény inceleket hagyjuk békén?
2023. szept. 30. 11:29
13/17 anonim válasza:
Dehát itt se az összes nőt szídja hahó! Hanem egy bizonyos fajta nőtípusról kérdez, hogy ők miért olyanok amilyenek. És ők valóban problémásak, ahogy pl nektek is az incelek azok. De tegyük fel hogy látok egy inceleket szapuló kérdést, mert olyat is fel lehet tenni, és szoktak is néha. Oda se megyek beleállni, mert 1. nem érint 2. bizonyára lehet némi alapja a kritikáknak.
Mindenesetre az a fajta általánosan férfiak elleni radikalizmus, amit itt pár incelre hivatkozva próbálnak egyre többen kimagyarázni, szerintem jelentősen túlzó, és kifejezetten káros. A normális férfi női viszonyokra, és az itteni légkörre is.
2023. szept. 30. 11:42
14/17 anonim válasza:
#13 az incelek sem az összes férfi.
2023. szept. 30. 11:53
15/17 anonim válasza:
Én sem az incelekről beszéltem. Rengeteg normális és jogos férfi kérdésben és válaszban is ez van itt mostanra, ez a fajta vállalhatatlan viselkedés és ellenségeskedés, egy bizonyos itteni, maximum 10-15 fős femináci keménymag által. És általában pontosan a pár incellel szokták megpróbálni legitimizálni a férfigyűlöletüket, holott az incelek itt csak egy kisebbség. Ezek pedig sokszor válogatás nélkül minden férfi válaszolóra ugyanúgy lőnek, a legalja eszközökkel. Sokszor ők maguk is incelnek kiáltva ki teljesen normális, párkapcsolatból jövő átlagos embereket is. Itt tart a történet egy ideje.
2023. szept. 30. 12:31
16/17 anonim válasza:
15 a feminizmus az egy jó dolog. A feministák, köztük például én is, nem utáljuk a férfiakat, és nem is bántjuk őket.
2023. szept. 30. 23:41
17/17 anonim válasza:
"#1-2, annyiban más, hogy én nem ezekkel az agyaroggyant nőkkel veszem körbe magam, szerencsére(veletek?)....ellenben ők vélhetően férfiakkal vannak egy közegben, amitől kiélesedik az androfóbiájuk."
Ez a komment jól mutatja, hogy itt te vagy az akinek a fóbiája kiélesedett.
Tekintve, hogy én vagyok az egiyk megszólított és én férfi vagyok.
De mivel olyat merészeltem kommentelni ami szerint a probélmád nem valós, így biztosan csak gonosz nő lehetek:D
Te vagy az, aki mindenben is a rosszindulatú nőket látja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!