Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert utalnak ha nem is ismernek?

Miert utalnak ha nem is ismernek?

Figyelt kérdés
Szoval ugye nemreg kezdodott a suli, en most elsos vagyok gimiben es egy eleg furcsa osztalyt kaptam.. Marmint akikkel igy osszehaverkodtam azok jofejek, de van egy olyan lanycsapat akik valamiert mar az elejetol ki nem allhatnak engem, majd le is irom hogy miket csinalnak.. Pedig egy szot nem beszeltunk es egyebkent en tenyleg senkivel nem voltam bunko, sot eleg baratkozos tipus vagyok szoval barkivel megtalalom a kozos hangot, de valamiert megsem szimpatizalnak velem.. Mar az elso napon furcsan neztek ram, es csak ram... Utana kezdodott el az h elkezdtek direkt ugy kibeszelni hogy enis halljam, es a folyoson mikor megjelentem elhallgattak neha ami mar azert eleg gyanus.. Meg egyszer egyik haverom a bufeben allt es azt mondta nem hallotta mirol beszeltek csak hatrafordultak es ennyit mondtak neki:"jaj bocsi te joban vagy vele.. " Meg az oltozkodesemre is beszoltak pedig ez egyebkent egy muveszeti suli es vannak erdekesebb szettek is, az enyem azokhoz kepest full atlagos,masoknak megsem szolnak be. Meg azt gondolom h nem a ruha teszi az embert es mindenkinek a szive joga mit vesz fel..nekem egy "picsagatyara" Szoltak be, ami egyebkent egy sima feher rovidnadrag volt..Soha egy rossz szot nem szoltam nekik, miert bantanak??
2023. szept. 28. 19:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Muveszek koze,ha bulizni mesz es csinos lany vagy es ezt hangsulxozod,akkor onnan is kineznek.

A muveszek ugy szoktak oltozni,h elrejtik a csinossagukat. Minel otrombabban oltoznek.

Azert beszelnek ki meg meznek ki,mert csinos vagy es csinosan lltozol,mint egy normalis fiatal lany.

2023. szept. 29. 05:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!