Miert utalnak ha nem is ismernek?
Mert az emberek ennyire rosszmájúak, főleg gimiben.Engem is gúnyoltak, vékony voltam állandóan kaptam jelzőket úgy hogy halljam: " itt jön a deszka" stb.
Összejöttem a másodikosok leghelyesebb csávójával, ribinek voltam elhordva. Az emberek gonoszak, rosszindulatúak.
Kifogtad a vezéregyéniségű pic.ák figyelmét. Őszinte részvétem.
Ok? Szokd meg, hogy nem kell hozzá ok! Az ilyen szemét libák ilyenek.
Én egy évet bírtam ki az első szakközépben, ahova jártam. A vezéregyéniségű csajok időnként nevettek rajtam. Egy lány pedig különösen engem piszkált. Hátulról nekem tolta a padot, majdnem a könnyem eleredt, azt hittem kiszáll belőlem a lélek... Ja és ez tanórán történt, látta a tanár. Egyértelmű volt, hogy félek a poloskáktól. Nos, ő ahelyett, hogy a zsepivel fogott poloskát kidobta volna, elkezdett kergetni, az arcomba akarta nyomni. Akkor kezdett ordítani a tanár (mert tanóra volt), amikor elesetem, a többiek pedig nagyot röhögtek rajtam. Na nem a csajt ordította le, aki az arcomba akarta nyomni a bogarat, hanem engem, hogy mit rohangálok órán, mi van ha komolyan beütöm magam, és ugye ő felel értünk. Na kösz, b+ - gondolom mind a mai napig. Rengetegszer gúnyolt, cseszegetett... Az osztályfőnök egy perc alatt lezavarta a hagyjon engem békén beszélgetést, utána vele és a többi erre vevő lánnyal műkörmökről beszéltek, hogy milyen legyen a következő, hol csináltatták a lányok, mennyiért, és a fiúkról, szerelmi ügyekről.
Semmi oka nem volt engem bacogatni. Elvoltam egyedül, csöndben olvastam, rajzoltam vagy tananyagot olvasgattam, telómon pötyögtem... Igazán nem zavartam senkit.
Komolyan. Ne keress logikát bennük. Több ész szorul bármelyik kutya mancsai közé szorult piszokba.
Szóval most kezdted a gimit.
Ne foglalkozz velük, mert annál rosszabb, és akkor pokoli nehéz 4 éved lesz.
Olyanok társaságát keresd akikkel kijösz.
Akiket leírtál csajokat, hidd el azok még egymást is kibeszélik a hátuk mögött.
B
Ne törődj velük. Majd találnak maguknak más témát. Ha panaszkodsz, észreveszik, hogy fáj, akkor vérszemet kapnak. Koncentrálj azokra, akikkel jóban vagy. Járj el velük kiállításokra, előadásokra, múzeumokba. Az épüléseddel foglalkozz, ne ezekkel a libákkal.
Ne hagy elvenni az önbizalmadat. Dolgozz, gyakorolj, alkoss!
Ez a munkahelyeden se lesz jobb később.Mindenhol van pár mocskos dög.Nálunk a fiatal,csinos nők mind összefeküdtek a férfi kollégákkal.Ezt leginkább azok terjesztik,akik igen,meg nem birják el viselni,hogy nem ők a legszebbek.
Nem kell semmit csinálnod,mindig lesz valaki aki igy fog veled viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!