A szakpszichológus rá fog jönni?
23 éves fiú vagyok. Jelentkeztem egy fegyveres szervhez munkára. (Nem közrendőrnek meg katonának, annál komolyabb helyre)
Átestem a fizikai, orvosi alkalmasságin és az átvilágításon is. Mindenhol pozitív elbírálást kaptam. Holnap jön egy 3 lépcsős pszichológiai alkalmassági.
És most jön az a dolog ami miatt kiírtam a kérdést. A saját nememhez vonzódom. De nem nyíltan vállalom, pár ember tudja a környezetemben. Szerintetek a szakpszichológus rá fog jönni?
Teljesen átlagos, heteros megjelenésű, viselkedésű srác vagyok.
Nem tudom, hogy rájön-e, de szerintem ha számára ki is derül valami apróságból, akkor is csak max. magában konstatálja, hisz elvileg nem a homoszexualitás kiszűrése a cél.
Ugye nem kizáró ok? Mert ha valami okból mégis (nem tudom, hogy működnek a rendőrségnél/katonaságnál "komolyabb" fegyveres szervek 😀), és felvesznek úgy, hogy eltitkolod, akkor abból később nagy problémád lehet (pl. alap a kirúgás).
Szerintem rá fog jönni.
De számít ez? Kizáró ok lenne annál a testületnél? Nem hinném. Akkor meg miért tartasz tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!