Pszichológiát végeztem, szeretnék klinikai szakpszichológusként pszichiáterek között dolgozni majd. De borderline személyiségzavarom van. Szerintetek van esély rá, hogy erre rájönnek ők és kirugnak miatta?
Figyelt kérdés
2019. jan. 8. 00:27
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem rúgnak ki emiatt. A legtöbb pszichológus jár terápiára, lehet, hogy nem személyiségzavarral, de mindenkinek megvan a maga puttonya, amitől szeretne megszabadulni. Ha nem tudod rendesen végezni a munkádat, akkor persze kirakhatnak. Borderlineként mondjuk nehéz lesz nem magadra venni egy kliens terheit is és kikapcsolni munka után. Ez lehet csak a veszélye.
2/5 anonim válasza:
Azért kíváncsi vagyok, hogy te így, hogy a túróba tudsz betegekkel foglalkozni...
3/5 anonim válasza:
Szerintem sem rúgnak ki.
Esetleg egy terápiát tudnál nekem adni?
Tanácsot kérnék leginkább és hogy hogyan is tovább?
Hogyan kezdjem el az életemet?
4/5 anonim válasza:
Kirúgni nem fognak, de gondold meg, hogy elég erős vagy-e ahhoz, hogy segíts másoknak. Nem lehet, hogy a problémád miatt valamiért ártani fogsz az amúgyis sérülékeny pácienseknek?
Mennyire súlyos, komoly dolog ez nálad? Sokszor azok is megkapják ezt a diagnózist, akikre nem tudnak mást ráhúzni.
5/5 anonim válasza:
Először meg kellene gyógyulni...! Ennek hiányában berantanak majd az esetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!