Miért voltak ilyen gonoszak hozzám az emberek?
Figyelt kérdés
Kb másfél éve nagyon rossz mentális állapotban voltam, sokat is voltam kórházban. Az volt a fő probléma hogy boltokba való belépéskor úgy éreztem, azonnal hasmenésem lesz ha nem szaladhatok ki onnan. Aztán mindig kora reggeltől arra ébredtem hogy olyan mintha székelési ingerek lenne, de nem olyan hogy menni kell a wcre, illetve miután elvégeztem a dolgomat, még erősebb lett az inger. Ezt az emberek nem értették meg pedig én folyamatosan jeleztem a gondozóimnak hogy baj van, segítenek, de inkább bunkóztak meg kinevették, hogy ez nevetséges. Ha valami olyat csinálok, ami mások szerint nem helyes, akkor is rögtön bántanak, piszkálnak. A wc dolog úgy oldódott meg hogy bekerültem kórházba és megváltoztatták a gyógyszert. Szóval a jövőben sem nagyon reménykedhetek abban hogy segítséget kapok ilyen helyzetekben?2023. szept. 27. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!