A lányok valóban elhiszik, hogy ha összejönnek egy rossz fiúval, akkor megtudják változtatni?
Figyelt kérdés
2023. szept. 26. 19:46
21/25 anonim válasza:
Egy gátlástalan barom, aki a saját apját is meglopta. De nem mondom meg ki az, hülye leszek ezért bíróságra járni ha a végén tényleg megverik az ismerőseid.
22/25 anonim válasza:
20-as a tipikus fejhangon átkozódva visító cigányasszony hangja a háttérből, aki próbálja lincselésre hergelni a hordát lol. Mert vért akar látni, csak ő nem faji alapon, hanem igazi bosszúszomjas femináci módjára. Egyébként az illető szerintem is sz*r alak, eszembe nem jutna védeni, sőt. De azt is biztosra veszem ha pl egy nő forgatott volna ki egy férfit a vagyonából, manipulálva mindennel igazi pszichopata módjára, majd lejáratva tönkretette volna még hamis vádakkal, akkor most nagyban menne a kussolás. Érdekes módon nőket olyankor még nem igazán láttam felszólalni a saját nemük ellen, 1-2 példától eltekintve. De ilyen mondd meg hol lakik megveretem féle hőbörgéseket meg végképp nem. Kivéve ha férfiak ellen lehet gyűlölködni, mert akkor egyből előkerülnek.
23/25 anonim válasza:
Egyrészt férfi vagyok. És attól még, hogy elítélem a vagyonból való kiforgatást és hamis vádaskodást férfiak ellen, az abortuszra való kényszerítésnél kevés durvább dolgot tudok elképzelni egy kapcsolatban. Ez a döntés nőként egyedül meghozva is borzalmasan nehéz. Nehogy már egy agresszív állat parancsolja meg a párjának, csak mert nem volt kedve védekezni amikor épp rájött az inger... És számtalan ilyen van. Van olyan aki csak a kevésbé diplomatikus dolgokból ért. Kárt okozni ér, de a felelősség, következmény vállalás már büdös ugye?
24/25 anonim válasza:
" ilyen mondd meg hol lakik megveretem féle hőbörgéseket meg végképp nem"
Ne legyél már gyökér, ilyet nyilván nem mond nő, mert ez a "ismerek pár arcot, jól elrendezzük", tipikusan férfi duma. Ha ebből sem jött le, hogy a #20-as férfi, akkor szerintem érdemes lenne az egész femináci elméleteden is elgondolkodni.
"nőket olyankor még nem igazán láttam felszólalni a saját nemük ellen"
Nekem inkább az a tapasztalatom, hogy ritka kegyetlenek tudnak lenni a nők egymással, csak mondjuk nem egy gyűlölködő incellel fognak egy oldalra állni :D.
25/25 anonim válasza:
#19 és #21 vagyok, szépészeti szakközépbe jártam, évfolyamonként volt kb öt fiú. Hát én sem azt tapasztaltam, hogy olyan nagy lenne a női összetartás :D De nyilván ha a "minden nő kva" mentalitással nyit be valaki, akkor kevés csaj fog melléállni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!