Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lányok valóban elhiszik,...

A lányok valóban elhiszik, hogy ha összejönnek egy rossz fiúval, akkor megtudják változtatni?

Figyelt kérdés

2023. szept. 26. 19:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

5-od vsgxok: mincs gyerekem es nem is akarok szulni. Dolgozom sportolok.

Felolem lefekhet barkivel bsrmemnyiszer,cdak jo legyen a humora es jol nezzen ki. Laza legyen. N

2023. szept. 26. 21:14
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

#11:

Akkor pont neked való. Két hülye egymásra talál.

2023. szept. 26. 22:05
 13/25 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem a férfiak gyakrabban jönnek össze k-val, mint a nők rosszfiúval. Aztán telesírnak mindent hogy jáhhhájj megcsalt. Hát igen, olyan kis csinike meg nagyétvágyú, kötődni nem tud, olyan kis izgalmas társasági nő, vagy valami más miatt nem tud nyugton lenni, és akkor megcsal.

Nem értem miért kell állandóan ezt nemek szerint lebontani.

2023. szept. 26. 22:06
 14/25 anonim ***** válasza:
78%
Ja, nagyon sokan ebben az álomvilágban élnek, mint valami önkéntes pszichológus, osztan ráfaragnak.
2023. szept. 26. 22:16
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Na és?
2023. szept. 27. 03:08
 16/25 anonim ***** válasza:
35%
Aki nem vagány, szexéhes nő, azzal még nehezebb a párkapcsolat.
2023. szept. 27. 03:09
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Inkább néhány év jó kapcsolat, mint sok év szar.
2023. szept. 27. 03:13
 18/25 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, de én egy kicsit árnyaltabban látom ezt a dolgot. Szerintem egy nő sem megy úgy párkapcsolatba, hogy "na itt ez a szarházi, de majd én jól megváltoztatom". Nem megváltoztatni akarja, hanem azt tapasztalja, hogy a csávó eleve jó.

Az ilyen párkapcsolatok dinamikája az, hogy a nő magával szemben másfajta viselkedést tapasztal, mint amilyet a pasi másokkal szemben tanúsít. Pl egy türhő f.sz csávó, aki vele szemben udvarias és kedves. Teljesen kézenfekvő felvetés, hogy az ember alapvetően udvarias és kedves, csak mások rosszul állnak hozzá. Nyilván ebben ott a hiúság is, hogy a nő ettől különlegesnek érzi magát, mert ő az egyetlen, aki a jót hozza ki az emberből.

Ebben ugye két csapda is van. Az egyik az, hogy b.szhatom, ha velem szemben jó fej, ha a világon csak velem jön ki egyedül, hiszen ez állandó konfliktusforrás lesz, és engem is választásra kényszerít. A másik pedig, hogy ha már konfliktusba kerültünk, és nem csupa pozitívumot kap tőlem, akkor valószínűleg megkopik majd ez a lendület.

Szerintem amúgy nem az a gond, amikor valaki megpróbál dűlőre jutni egy nehéz emberrel, hanem az, amikor elhiszi, hogy vele szemben ezek a nehézségek nem merülnek majd fel. Ha összejövök egy alkoholistával, aki mióta velem van, nem iszik, akkor ne lepődjek meg, hogy ha lesz egy nehéz időszakunk, akkor újra inni kezd. Ha ezt úgy gondolom, hogy tudom kezelni, akkor hajrá, de ha nem, akkor inkább nem kéne belemenni.

2023. szept. 27. 11:46
 19/25 anonim ***** válasza:

#10, dehogynincs. Az is létezik, amit te írtál. De volt barátnőnk akit a tesójával együtt győzködtünk, hogy nem fog megjavulni a kedvéért a bunkó pasija, aki kétszer teherbe ejtette aztán elzavarta abortuszra, állandóan bunkó vele és mindenki mással, leszarja őt és elmegy a haverokkal sörözni, amikor ő betegen egyedül van otthon. Győzködtük, nem egyszer, nem kevesen, de csak azt hajtogatta, hogy "Látja benne a jó embert" és "Csak rossz dolgok történtek vele azért lett ilyen". Meg félelmetesen sokszor mondta, hogy "Meg akarom menteni őt".

Nem vagyok csoffadt farkú incel, mert farkam sincs :D És a barátnőmet sem hibáztatom, csak kicsit sem értem. Bántalmazó kapcsolat is volt valahol, persze. De egyáltalán nem csak a mesékben és a gagyi filmekben van olyan, hogy valaki meg akarja javítani a rosszfiút

2023. szept. 27. 17:43
 20/25 anonim ***** válasza:
31%

Hol lakik ez a szutyok? Ismerek pár egészséges méretű férfit aki örömmel elbeszélgetni vele.

Micsoda aljadék képes a saját nőjét, az önhibájából abortuszra zavarni?!

2023. szept. 27. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!