Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ez és hogyan nyerjem...

Miért van ez és hogyan nyerjem vissza a régi énemet?

Figyelt kérdés

Előző tanévben még jókedvű, nyíltabb és pozitívabb voltam, élveztem az életemet.

Azonban nyár végére ez megváltozott. Új iskola, új környezet, új emberek. Iskolában mindig komoly vagyok, nem túl nyílt. Hülyéskedésből sokkal kevesebb van, mint eddig. Egy haverom van, akivel nem egy suliba kerültünk, szabadidőnkben kijárunk a városba és akkor szoktunk felszabadultak lenni, mint régen. Hasonlít rám, ő se találja a helyét az új osztályában. Nekem a suli az már olyan, mintha munkahely lenne, az ottani emberekkel egyébként nincs bajom, nagyon jófejek, de mégse olyan.

Itthon se vagyok mindig olyan jókedvű, pedig fél éve az voltam, kihat erre is az iskola. Szeretnék olyan lenni, mint régen

2023. szept. 24. 22:45
 1/2 A kérdező kommentje:
16F
2023. szept. 24. 22:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
El kell fogadni a változásokat, minden és mindenki változik, és senki nem marad ugyanolyan. Az új helyzetben kell megtalálni a jót, hiszen ha jófejek meg minden, az nagy előny,és szerencsés aki jó környezetben van. Időt kell adni a megszokásra, aztán ha eltelt valamennyi, még meglehet hogy előjönnek a hülyéskedések is, meg lesz még bőven olyan környezet ha nem is most itt, ahol lesznek. Tölts addig időt a haveroddal, vele ugyanolyanok vagytok, az otthoni helyzetre meg főleg ne hasson ki, mert ott meg nyugodtan lehetsz önmagad még inkább.
2023. szept. 25. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!