Ha 30 éves diplomásként nem tudok megtanulni németül, akkor hülyébb vagyok, mint az osztrákba' (sic!) dolgozó burkolók/kőművesek/hegesztők?
Figyelt kérdés
Még az angol se megy, miközben IT területen szereztem diplomát és németet is tanultam fél évig, de nemrég abbahagytam, mert egyszerűen nem megy (már
a vorige/nächste ragozásánál is vért izzadtam). Eközben hallom a sztorikat, hogy csomó melós kiment fiatalon németbe' meg osztrákba' és perfekt keni vágja a nyelvet, bratyizik mindenféle emberrek német nyelven, BMW-vel jár és csak néha jár haza.
Létezik, hogy ennyire buta ember lennék a diplomám ellenére hozzájuk képest (vagy az eleve semmit nem is mutat)?
Esetleg a személyiségem más (introvertált vagyok és alapból nem vagyok kommunikatív) ami miatt nem vagyok olyan jó a nyelvtanulásban mint egy lenézett melós?
2023. szept. 24. 14:22
11/11 anonim válasza:
Egyszerűen nincs annyira jó nyelvérzéked. Ne legyen emiatt kisebbrendűségi érzésed, másoknak meg lehet, hogy a te diplomádat lenne nagyon nehéz megszerezni, vagy lehetetlen. Attól, hogy valaki kétkezi munkás, még lehet jó nyelvérzéke. Az emberek képességei minden területen eltérőek, nem vagy buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!