A magyar miert okoskodik ennyire?
Figyelt kérdés
Van egy adott tema, sport vagy szakma azt latom, hogy a magyarok javaresze mindenhez is ert. Tisztelet a kivetelnek, de szerintem nagyon negativ kepet mutat ez a magyarsagrol...2023. szept. 22. 12:38
1/6 anonim válasza:
Ez a genetikánkban van. 😁
Mi vagyunk a 10 millió szövetségikapitány és a 10 millió pedagógus országa. Nálunk mindenkinek ért a focihoz és az oktatáshoz, kivéve a fociedzőket és a tanárokat.
2/6 anonim válasza:
Sőt olyanannyira, hogy szerintem a magyarázni, magyarázkodni szó is a magyar szóból ered. Hiszen mindkettőben világbajnokok vagyunk.
3/6 anonim válasza:
Mert ha valamit hallott a neten, vagy a TV-rádióban-, esetleg olvasott 1 sort:), akkor azt gondolja magáról, hogy ő aztán az adott terület doyenje lett ettől.
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Menj fel instagramra vagy fb-ra,válassz egy tetszőleges témát képviselő celebet és láthatod,hogy a világ minden tájárol mindenki ugyanugy okoskodik. Mivel van fordítás gomb, rögtön le ir forditja neked.
6/6 anonim válasza:
A magyarok többsége addig profi, amíg dumálni, az életben viszont egy orbitális lúzer.
Ezen szoktam én is röhögni, hogy még az ismerőseim között is van pár mindenhez értő, de elhízott és elég hulladék munkát végző ember. Mindig azon szoktam gondolkodni, hogy vajon a hatalmas tudásuk miért mutatkozik meg a gyakorlatban. Vagy mondjuk ennyi zsenivel hogy tarthat itt a ország...
Szerintem ennek nagyon sok oka lehet. A borzalmas oktatástól, a normális nevelés hiánytól kezdve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!