Én rendszeresen járok vért adni, ahogy a munkahelyem meg a lakóhelyem szervezi pont jól is jövök ki. Talán már 4-5-ször voltam idáig, most egy darabig tartós gyógyszer-szedés miatt nem fogok tudni adni.
Én nagyon szeretem, mindig értesítenek ha felhasználták a véremet, vagy már letelt a Pelikán-napom (tehát mehetek újra vért adni), még a születésnapomra is kapok egy üzenetet. A nővérek és orvosok rendesek kedvesek, sokszor egészen sok "ajándékot" is kapunk, persze nem azért megyek.
Rendszeresen jártam a 80-as évek második felében (akkor kezdtem dolgozni, a fél napunkat igazolták, és jó volt a társaság is, együtt mentünk). Egy évben háromszor lehetett menni, én mindig mentem. Soha nem voltam rosszul, semmi gond nem volt. Aztán egyik alkalommal nagyon lassan jött valamiért a vér, nem tudom, mi lehetett az oka. Feküdtem ott az ágyon (sorban feküdtünk ágyakon, a művházban volt szervezve), és végig olyan szemétül, ocsmányul szidott a nővér ott, hogy soha többet nem mentem:((
Eltelt 35 év, csak akkor mennék, ha közvetlen családtagnak lenne rá szüksége.
ANnyira imádom hogy lepontoznak, tisztában vagytok azzal, hogy mi az az IBD? :D
Vért nem adhatok, orvosom is megmondta. Pedig szerettem volna.
Nyomorékok vagytok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!