Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Voltál már véradáson?

Voltál már véradáson?

Figyelt kérdés
Milyen volt? Miért mentél stb.

2023. szept. 22. 08:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Nem
2023. szept. 22. 08:33
 2/17 anonim ***** válasza:
56%
Voltam, kb. 16 éves lehettem. Vaganykodásból és azért mert igazolták a napot, nem kellett suliba menni. 21 éve volt. Elmúlt.
2023. szept. 22. 08:34
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
Nem
2023. szept. 22. 08:40
 4/17 anonim ***** válasza:
77%
Igen, egyszer, irányított véradáson (családtagnak szüksége volt rá műtét miatt). Ez amúgy nem is olyan rég volt, a jövőben szerintem fogok menni még vért adni, csak most tetoválás miatt nem tudok egy ideig. Amúgy elég jól ment. Azt tudni kell, hogy nekem orvosnál mindig nagyon magas a vérnyomásom és a pulzusom, mert ideges vagyok pont amiatt, hogy magas lesz (:D), és ott is attől tartottam, hogyha az előzetes felmérésnél az orvos megméri, akkor majd nem engedik, hogy adjak vért, de szerencsére látta az orvos is, hogy izgulok, mint a fene, szóval végül engedte. De amúgy nekem maga ez a vérnyomásmérés volt a legnagyobb stressz ebben a dologban. :D Könnyen ment, 10 perc volt maga a véradás. Nem éreztem magamat rosszul, se semmi ilyen, könnyedén ment. A jövőben majd tervezek még menni.
2023. szept. 22. 08:51
 5/17 anonim ***** válasza:
83%

Egy időben mentem évente többször is.

Milyen volt: Semmi érdekes. Soha nem lettem rosszul vagy ilyesmi.

Miért mentem: Amiért más meg pénzt ad jótékony célokra, vagy a gyereke régi játékait odaadja egy gyerekotthonnak.

2023. szept. 22. 09:07
 6/17 anonim ***** válasza:
75%
Nem adhatok vért, mert vashiányom van :(
2023. szept. 22. 09:14
 7/17 anonim ***** válasza:
63%
Én meg megfáztam. :(
2023. szept. 22. 09:42
 8/17 anonim ***** válasza:
91%

Egyszer voltam, de túl alacsony a vérnyomásom, és vérvétel közben görcsrohamot is kaptam, pedig már majdnem végeztünk, semmi bajom nem volt odáig.

Mivel egy kevés híja volt, hogy 100% tele legyen a tasak (kb 90%-ban már megtelt), a szemem láttára dobták ki a veszélyes hulladékos kukába, majd a doki megmondta, hogy soha többet ne jöjjek vért adni. Így is tettem.

2023. szept. 22. 10:11
 9/17 anonim ***** válasza:
77%
Nem adhatok vért, IBD-m van.
2023. szept. 22. 10:22
 10/17 anonim ***** válasza:
87%
8-as vagyok, aki lepontoz, az miért pontoz le? Mert válaszoltam a kérdésre? Mert elmeséltem mi történt, és nem tetszett amit leírtam, ami történt? Vagy mi miatt kell valakit lenullázni, most úgy teljesen őszintén kérdezem. Nem érdekelnek a pontjaim, csak a gondolkodásmódját szeretném megérteni annak az embernek, aki egy ilyen - kérdésbe illő - választ lesavaz. Miért?
2023. szept. 22. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!