Ha véradáson voltam, honnan tudhatom a vércsoportom?
Figyelt kérdés
Többször voltam már de sose mondták nekem. Utólag meglehet őket kérdezni?2023. júl. 27. 17:10
1/6 anonim válasza:
Nem mondták meg? Az hogyan lehet? Az az első, amit megállapítanak. A tasakra, ami a véred őrzi, nagy matricán rajta van.
2/6 anonim válasza:
Az nem valódi véradás volt ahol nem mondják meg a vércsoportodat hanem maszek, megy a véred a feketepiacra
3/6 A kérdező kommentje:
Maguktól sose mondták. Több helyen voltam már leginkább plázákban. Maszek? Az fura. SMS-t is kaptam az OVsz-tól, hogy kiszállították a korházba a vért.
2023. júl. 27. 18:00
4/6 anonim válasza:
Én pont ma voltam elsőnek. Megállapították a vércsoportom, és nem csak "maguknak" állapították meg, hanem velem is közölték. Aztán pedig arra a kérdőíves lap elejére is ráírták a vércsoportot, szóval még ott is rá lehetett nézni. De amúgy persze, meg lehet utólag kérdezni őket, nyilván ők tudják.
5/6 anonim válasza:
Szerintem azért nem mondják hangosan, mert azt gondolják, ennyi idő után te is tudod. Legközelebb kérdezz rá, meg fogják mondani.
6/6 anonim válasza:
Kellett kapj egy kis papírkát, a MVK-től, és ott rajta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!