Ha drágábban akarnak tőlletek megvenni v mit mint amennyit ér akkor lebeszélitek rólla a vevőt?
Tőletek, róla.
Ez nem fordulhat elő, mert ha valamit el akarok adni, akkor valamennyiért meghirdetem, senki nem fogja azt mondani, hogy ő többet ad, mint amennyiért árulom.
Ha nem akarom eladni és valaki ajánl egy összeget, akkor nyilván neki annyit ér, tehát az sem több az értékénél.
10-es
Az igazság mindig szánalmas tudom.Az hogy neked van feleséged az millióbol 1.
11-es
"ő többet ad, mint amennyiért árulom."
Arra mit mondasz akkor hogy én hirdetek v mit nem 10-szeres áron,és ugyanazt a terméket mástól veszik meg 10-szeres áron,és nem tőllem.
13!
Nehéz elképzelni, hogy van ilyen. Mondjuk nem mindegy az összeg sem. Pl ha 50 Ft-os valamit hirdetsz, akkor elképzelhető, hogy 500-ért vesz valaki olyat azért, mert közelebb van, vagy jobbak a fotók, stb.
Ha használt termékről van szó, akkor is lehet olyan, hogy a drágább jobb állapotú, közelebb van, a hirdetés szövege jobban van megfogalmazva. De mondjuk ha hirdetsz egy kb 200ezer forintot érő órát 180ezerért, akkor biztos vagyok benne, hogy senki nem fog 1.8millióért egy ugyanolyan órát venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!