Hol tartotok az életben?
Mennyi idős vagy?
Mi az amit mindenképp elszeretnél érni?

Karrier kényelmes, jól keresek.
Kocsi, lakás van.
Ami még jó lenne ha hiteltől megszabadulnék.
Asszony sem veszekedős, jó lenne ha nem változna.
Létra nélkül el szeretném érni nappaliban a csillárt de már nem fogok nőni.
35F

Most csinálom a mesterdiplomámat, mellette dolgozok, kenyelmes a munka, hosszútávú és jól is keresek vele szóval ez tökéletes.
Ha vegeztem az egyetemmel veszek egy házat, ha nem nőnek nagyot az árak akkor már most félre van rakva a pénz, ha nőne még teszek mellé kicsit. Kocsira nem igazán van szükségem, de ha lesz szerzek azt is.
Ezen kívül még egy társ kéne mellém, de ehhez először a párkereséshez való hozzáállásomon kellene változtatni mert nagyon nincs önbizalmam :D
23 vagyok

Hát én eléggé lemaradva.
Valamilyen szinten későn is értem, későn sikerült kitanulnom egy jó területet, évekig ábrándoztam egy lehetetlen kapcsolatról...
Plusz nekem kicsi a teherbírásom. Munkán kívül csak 1, maximum 2 dolog fér bele. Nagy az alvásigényem és képtelen vagyok rohanni, az énidő, esti pihenés hiányát is csak 2-3 napig bírom.
Tehát évekig tanultam munka mellett a karrierváltásért, akkor nekem arról szólt az életem, mondjuk szerencsére akkor volt a COVID is.
Most a sportról és a nyelvtanulásról szól az életem.
De kb egy 22-23 évesnek kell itt tartania, hogy junior és épp készül ki külföldre.
Mostmár a normálisabb férfiak foglaltak és ha mégis akarok gyereket, ketyeg az idő.
34-35 felett nem vagyok hajlandó terhességet bevállalni, van elég egészségi bajom így is és nem akarok terhesség, szoptatás után elhízott maradni sem (de éhezni sem).
A felmenőim 50 évesen már mind súlyos, komoly betegek (voltak), kb mindet örököltem, nem jó az egészségi állapotom most se, 50 évesen élni se feltétlen akarok majd, nemhogy tinigyerekkel bajlódni két komoly rosszullét között, fulladva, esetleg két rohammentő között.
Maximum akkor nem lennék lemaradva, ha egyedül, haszontalanként akarnám leélni maradék 20-30 évet.
30N

48 vagyok. Nincs semmim, csak egy öreg Suzukim és egy 7 éves okos telefonom.
Családom nincs, mert gyűlölöm a gyűlölöm a kis hülye gyerekeket.
Nem terveztem és nem is tervezem, hogy legyenek céljaim.
Egy hullaházban fogok megrohadni.
Baj van a toronyban, mi? 😁

Az se tudom hol kéne tartanom!
Valaki elvárja??
Mert én úgy szarok a világra, ahogy van! 💩 👏👏👏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!