Hol tartotok az életben?
Mennyi idős vagy?
Mi az amit mindenképp elszeretnél érni?

Albi, jelenleg egyedul. Mar fiatalon elkoltoztem egy csajszival utanna mindig lett egy masik par evente. Penzre nincs gond. Sokat melozok, de sokat is keresek igy sokat felre is raktam. Azon kivul ugy elek mint 20-25 evesen. Haverok, szorakozas stb. Nekem jo igy mig elek
30f

Nincsenek kimondott céljaim, van mindig 1-2, amivel addig foglalkozom, amíg élvezem, van ami sikerül, van amit megunok korábban. Ezek apróságok, inkább hobbik, amiknél a cél maximum, hogy jobb legyek benne, csak van amit abbahagyok, mielőtt ez megtörténne, aztán találok valami mást helyette.
Régebben voltak nagyobb dolgok, de rájöttem, hogy csak azért érdekeltek, mert mások szemében érdekesebb, értékesebb lettem volna, ha elmondhatom magamról, hogy ezt meg azt is elértem, de valójában nem töltött el élvezettel, ha foglalkoznom kellett velük.
Lakásom van, barátaim vannak, a fizetésemből tudom a szabadidőmet is úgy tölteni, ahogy épp kedvem van, a munkámat sem utálom, néha vannak unalmasabb napok, de ennyi. Családot soha nem akartam. Szeretem simán csak élvezni a napjaimat, és nem görcsölni dolgokon. Nem gondolom, hogy bármikor is kellene bárhol tartanom.

1, Meg vagyok rekedve egy szinten, ahonnan olyan, mintha nem lenne kiút;
2, 41 éves vagyok;
3, Szeretném végre elérni, hogy egy jobb, emberibb munkahelyre tudjak átmenni.

21f
Csinálom a diplomát, mérnök leszek, még 1 év, aztán +1 év másoddiploma, mellette dolgozok, nyevvizsga van, ha meg van a diploma és a jogsi elköltözök szüleimtől
Csak kellene egy barátnő de béna vagyok

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!