Szerintetek is hülyeség csak azért autóznom 3 hetente összesen 70km-ert, hogy elmenjek fodrászhoz?
Korábban abban a városban dolgoztam, 4 éve kezdtem el járni egy fodrászhoz, az évek során összehaverkodtunk, szóval minden alkalommal hozzá mentem fodrászhoz.
6 hónapja viszont egy másik városban dolgozom, ahol útba esik egy fodrászat, már 1x voltam is ott, semmi gond nincs vele, ennek ellenére én még mindig a régihez járok vágatni a hajamat, külön elszoktam menni kocsival, mert nem esik útba, és csak ezért bemegyek, megszokásból, mert azt a fodrászatot szoktam meg.
A haverjaim szerint hülye vagyok, hogy ezért külön elmegyek egy másik városba, hogy levágassam a hajam, egyrészt mennyi benzin pénz egy évben, másrészt autóba ülni mindig valamennyi kockázat, ha esetleg baleset érne akkor nagyon hülyén érezném magam, + az idő pénz, és azt amit eltöltök vezetéssel szintén soha nem kapom vissza.
Szerintetek is hülyeség amit csinálok? :D

3 hetente fodrászhoz járni főleg autóval, főleg ekkora távra az elég nagy baromság. Még ha fél évente járnál azért mert jóba vagytok, elégedett vagy a munkájával akkor még szerintem beleférne, de 3 hetente hát pff...
Ha haverok vagytok és nem csak hajat vágatni mész hanem picit dumálni stb... még azt mondom oké.

Nem
Ne az alapján éld az életed, hogy mások szerint mi hülyeség meg mi nem. Ha anyagilag megteheted, miért ne? Ha neked ez így komfortos, te annál a fodrásznál érzed jól magad, akkor menj hozzá.
Nem ugyanaz, csak hasonló téma, de az emberek ezen az oldalon is egymás torkának ugranak, hogy ki milyen telefont használ, iOS vagy Android. Le nem írom, hogy én melyiket használom, mert irreleváns, de számomra szó szerint meghökkentő, hogy emberek másokat hülyéznek meg idiótáznak le, mert az egyik iOS-t a másik meg Androidot használ... Kb felfogni nem tudom.
Én meg pl hetente járok fodrászhoz. Sokak szerint ez is hülyeség. De nekem így komfortos, így érzem jól magam. Most akkor járjak 2 hetente, ne érezzem jól magam, mert mások azt mondták hogy hülyeség hetente fodrászhoz járni?

Tedd, ahogy neked jó.
Én 3 havonta jártam fodrászhoz, 100 kilométerre utaztam hozzá, mert annyira ragaszkodtam hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!