Féltek a sötétben? Én 32 éves vagyok, de félek a sötétben. Tegnap éjjel áramszünet volt, nem tudtam lámpafénynél aludni és féltem a szellemektől és leizzadtam.
Szegény Kérdező😢😢😢
Annyira szeretnék valami használható tanácsot adni,de azon kívül hogy beszélj egy pszichiáterrel, semmi sem jut az eszembe.
Őszintén nagyon sajnállak.
Én a legkisebb póktol is sikítófrászt kapok. De csak attól. Semmi más nem tud belőlem olyan elemi pánikot kihozni.
Én magam sem értem, miért van ez így.
Nekem van egy mini lámpám ami ceruza aksival megy.
2-3 hetente kell tölteni, sötétedéskor magától bekapcsol.
Folyosón és wc ben kicsi mozgásérzékelősök vannak.
Egyiknek sincs túl nagy fénye csak annyi, hogy nem koromsötét van.
13
Pedig olyan félhomályban szoktak megjelenni a kísértetek...
A szellemektől való félelem azért alakult ki, mert régen nem tudták, mi okozza a különféle betegségeket, aztán ráfogták a rossz szellemekre, megszállta az ördög, megátkozta egy boszorkány stb.
Most már tudjuk a természettudományos okokat, úgyhogy ha tényleg látnánk egy szellemet, örülni kellene, mert az bizonyíték lenne arra, hogy nem szűnünk meg létezni a halálunk után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!