A nyarat vagy a telet szeretitek jobban?
Tel
A nyár számomra nagyon depresszív
Inkább nyár, szeretem, hogy sokáig van világos, sokat lehet a szabadban lenni, sőt, lehet természetes vizekben úszni.
A telet is elviselem valahogy (úgy nagyjából kabáttal együtt öt réteg ruhát magamon cipelve), de nem tetszik, nem kényelmes, legalább lenne hó, mint gyerekkoromban, akkor megérné a szenvedést, de nincs.
Akik nem fázósak, tényleg nem tudják megérteni, hogy nem abból áll a dolog, hogy csak felveszel egy pulcsit, hanem beöltözöl úgy, mint a Mischelin-figura, és még így is fázol. És nem ez a 'jaj, libabőrös vagyok' fázás, hanem amit érzel a csontjaidban, és fizikailag fájdalmas mondjuk 30 percet várni a vonatra hidegben. Én értem, hogy ti meg nem tudtok jobban levetkőzni nyáron, én csak a hasonló empátiát várnám el azok felé, akik meg fizikai rosszulléttel, reszketéssel, fájdalommal töltünk el a buszra/vonatra várva hosszú perceket télen.
Plusz folyik az orrom a hidegtől, folyamatosan, pedig sosem vagyok beteg (ha mégis, akkor az valami gyomorprobléma általában, én influenzát szerintem még sosem kaptam el, megfázásra sem emlékszem). Novembertől márciusig folyik az orrom, mert a hidegtől könnyezik a szemem, jobb esetben csak annyira, hogy aztán az orromon távozzon, rosszabb esetben tényleg végigfolyik az arcomon is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!