Miért hiszi azt egy csomó nő hogy a világ legjobb pasijaiból válogathat?
Tizenévesektől egész negyvenes-ötvenes nőkig szoktam ilyet hallani, hogy mennyire bele vannak zúgva egy Hollywoodi hírességbe/más számukra teljesen elérhetetlen férfiba.
A legelvetemültebbek egészen addig elmennek, hogy már csak egy elképzelt ideába vannak beleszerelmesedve, amilyen lehet hogy még a világon sincs.
Ez főleg azért baj, mert így boldogtalanok lesznek amellett akit végül választottak maguknak + a pasinak is tök megalázó, hogy "vele csak beéri" a párja.
Valamiért férfiaknál ilyet sosem tapasztaltam, vagy ha mégis akkor is csak a primitívebbeknél és kimerült annyiban, hogy "de meg b.sznám" de olyat még sosem, hogy hétköznapi nőkre azt mondanák hogy nem érdeklik őket.
Nem tudom, hogy honnan eredeztethető ez a jelenség de nem gondolnám, hogy túl egészséges a társadalomra nézve. Férfiak, nők egyaránt szenvednek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!