Szoktatok a fodrásszal beszélgetni miközben vágja a hajatokat? Mert én sosem, és olyan hülyén érzem magam, hogy csak ott ülök :D
Figyelt kérdés
2023. szept. 13. 19:09
11/13 anonim válasza:
Nem járok fodrászhoz, és amikor még játam, akkor sem szerettem ezt az erőltetett beszélgetést.
12/13 anonim válasza:
Sohasem társalkodok, ugyanis az ott a munkahelye, nem azért fizetik, hogy pletyizzen - és igen, szúrta már el hajamat fodrász, mert végig pfázott, ahelyett, hogy a vágásra figyelt volna.
13/13 anonim válasza:
Igen, bár nem viszem nagyon túlzásba, mármint beszélgetünk, de nem olyan közeli ismerős szinten. Sok éve járok hozzá, szóval ismerjük egymást, van mindig miről beszélni, de nem igazán megyünk bele a részletekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!