Szoktál beszélgetni a fodrásszal/borbéllyal amikor vágják, csinálják a hajad?
Ez egy betanult dolog, hogy a vendéget szórakoztatni kell közbe. Szóval tartani. Mikor mentem vérvételre is kérdezgetett a csaj az életemről, hogy ne figyeljek annyira a szúrásra. A taxisok is beszélnek általában, hogy jobb legyen az élmény. Nekem anyám fodrász így nem nagyon szoktunk. ^^
De lehet kérni az elején, hogy most hanyagoljátok a beszélgetést és nincs belőle semmi. Valószínű, hogy neki még jobb is ha csak a hajadra kell koncentrálnia.
Tök változó, mert általában mindig más nyírja.
A legrosszabb az amikor látom, hogy az előttem lévővel tök jól eldumál mindenféléről. Aztán oda kerülök és csak nagy kuss van, meg látod, hogy alig várja, hogy elhúzzál onnan :D
Ide többségében antiszoc, introvertált emberek írnak, kb mindenki azt fogja írni, hogy nem szeret fecsegni. :D
Én olyan fodrászokat szoktam kifogni, akik beszélnek úgy maguktól, én kb csak jó hallgatóság vagyok, nem igazán engem kérdezgetnek, vagy max a hajamról szoktak (otthon mit teszek rá, mindig ilyen rövid volt-e, stb.).
Én ha nem is mindig, de szoktam beszélgetni,de nem mindig, olyankor csak úgy gondolkodom.
Eddig fix fodrászhoz jártam, mostanában viszont máshol is voltam. Ez mondjuk attól is függ, mennyire szimpi a fodrász. Egy 50eves antiszociális nénivel kevésbé beszélgetnek, mint egy velem egykorú lánnyal
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!