Miért nem tudok ragaszkodni?
Nem tudok egyszerűen. Bárkivel, akár legyen szó családtagról, legyen szó kollégáról, beszélgetnem kell, mély levegőt kell vennem előtte. Egyszerűen a kapcsolatokat egy tehernek élem meg. Úgy érzem szórakoztatnom kell magam körül az embereket.
Nem vagyok introvertált, mert amikor olyan helyzetbe kerülök ahol ismeretlen emberekkel találkozom, imádom megtörni a jeget. Idegen embereknél egyszerűen nem érzem a terhet, ott megnevettetni is imádom őket.
Most megismertem egy fiút társkeresőn.... világ legjólelkűbb embere. Arra is rájöttünk, hogy nincs meg a vonzalom közöttünk, de folytattuk, hogy találkozzunk, rengeteg programot csináltunk és nagyon jól éreztük magunkat.
Erre én? 4 hónap után csak a végtelen terhet éreztem mellette. Amikor nagylevegőt kellett vennem, hogy felüljek a vonatra. Hiába fér el a végtelen szeretet, a bizalom felé, az érzés amikor vele voltam ami azt kérdezte: miért vagyok itt?
Az is elfért.
Mindennapos programom, hogy ezt felülírjam de nem megy.
Miért történik ez? Valaki átérzi?
Szüleiddel milyen a kapcsolatod?
Egyébként ez mindig is így volt veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!