Van olyan dolog amit szégyellsz az életedben?
Figyelt kérdés
Nemedet jelezd2023. szept. 9. 11:04
12/20 anonim válasza:
#11: Azon nincs mit szégyellni, ráadásul nagyon könnyű rajta segíteni!
13/20 anonim válasza:
#12 es,szerinted nem segítek rajta? Viszont attól még szőrös vagyok és látszik is,hiszen nem borotválom végig minden nap a teljes testemet.
14/20 anonim válasza:
Kend be magad szortelenito kremmel
15/20 anonim válasza:
bőven ... de talán 10 év kérdése és elmúlik.
F
16/20 anonim válasza:
Úgy érzem, nem értékeltem eléggé, kellően az anyai nagymamám. Voltak dolgok, amiket sajnos készpénznek vettem.
Amivel még nem vagyok elkésve, és tudok rajta változtatni: nem fejeztem ki kellően, hogy mennyire szeretem és értékelem a szüleim, és mennyire hálás vagyok értük.
18/20 anonim válasza:
17
hogy mi ??
ők milyenek? vagy hogy megy ez?
19/20 anonim válasza:
Hetero gyülőlők igazából nem gyülölködnek csak irigykednek hogy nekik nem jutott normális élet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!