Ebben a világban vállalnátok gyereket?
Ha igen miért?
Ha nem mért nem?
Jah, mondjuk lehet nagyob blenne a gyermekvállalási kedv, ha nem hitelt adnának a gyerekért, hanem mondjuk biztosítanának olyan rendszert ami ha nem is garantálja, de jelentősen növeli az esélyét annak, hogy a gyerekből nem egy szalagmunkás agy agymosott birka lesz.
Mármint értem én, hogy a magániskola jó biznisz, de banyek, sokkal jobban termelne az ország és ezáltal sokkal jobban megtömhetnék a zsebüket, ha inkább az átlagot húznák egyre feljebb..
Először is magyarázd el , h milyen világot látsz.
De a helyes válasz az, h bármilyen a világ, az utánpótlás mindég kell.Az ,h milyen világot teremtünk,az persze mindég a jelenben élők és az előző generációk neveléséből alakul ki.
Abban biztos vagyok , h a most születő nrmzedékek ujjal fognak ránk mutogatni, h milyen bolygót örökölnek, legalább is ha a folyamatait nézem, h jelenleg hogyan élünk,milyen politikát folytatunk, mibdn hiszünk, és miért teszünk.A xx.századi ember a történelemkönyvekben megbélyegzett ember lesz.Legalább is én így látom.De ennek nincs köze ahhoz ,h családot alapíts.
A "világot", ami élhető, az emberek alkotják. Nekik kell változtatni, ha nem tetszik.
Azért idézőjel, mert maga a világ az a Föld, a nappal, az éjszaka, a viszonylag 4 évszak, a fák, vizek, élőlények. Ezeken nem tudsz változtatni. Csak azon hogyan élsz. Azt pedig az ember alkotja maga köré.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!