Ebbe a képtelen fejlődési és növekedési kényszerbe nem. Pedig micsoda "bőség" van a fejlett világban fekete afrikához képest.
2023. szept. 7. 21:53
14/35 anonim válasza:
Minden épelméjű magyar nőnek kötelessége lenne vállalni gyereket, ha fizikailag képes megszülni.
Egy épelméjű, magyar embertől.
Mondjuk gyanús, hogy mért terméketlen a legtöbb fehér.
2023. szept. 7. 22:02
15/35 anonim válasza:
9, haaaaahaaaa na:D Hát nem lehet mindneki olyan rozoga, mint te! Én végignéztem a nagy piramisok építését és még most vállalok gyereket!:D
Azoknak akik értetlenek lennének segítek: nem 3040re gondoltam, hanem 30-40 évre.
14, te meg mit szívtál?:D
2023. szept. 7. 22:07
16/35 anonim válasza:
Csak a CSOK-ra indult be a szaporulat itthon ez sokat elmond...nem lesz CSOK gyerek se fog majd annyi születni.
Nincs pénz, nincs munka, impotens korrupt kormány minek ide gyereket csinálni??
2023. szept. 7. 22:11
17/35 anonim válasza:
Egy gyereket nem túlzás vállalni, simán bevállalható. Talán még 4-et is lehetne kötelezni. A legtöbb magyar nőnek úgy sincs esélye karriert vállalni. Munkát azért még talán lehet. De kariert már nem.
Csak a fidesz az olyanokra bízza a vállalást, akik nem teljesen magyarok.
2023. szept. 7. 22:16
18/35 anonim válasza:
Nem, már nekem sem jók a kilátásaim, kb sosem lesz saját lakásom akármennyit dolgozok, spórolok érte egy garzont nem tudnék venni hitelre. De ha lenne pénzem, akkor sem vágynék gyerekre, mert nem szeretem őket, nincs türelmem hozzájuk+annyi minden érdekel, hogy bele sem férne az időmbe, hogy minimum 18 évig a gyereknek éljek.
2023. szept. 7. 22:18
19/35 anonim válasza:
Az eddig érthető, hogy a legtöbb nő azért nem vállal gyereket, mert utálja a gyerekeket? Ez normális dolog?
2023. szept. 7. 22:18
20/35 anonim válasza:
Teljesen normális dolog. Az a nem normális, ha valaki nem szereti őket és mégis vállal, majd tönkreteszi a gyerekkorát egy ártatlan gyereknek, vagy már csecsemőként tesz vele valamit...sajnos sok ilyen eset van, hogy nem gondozzák, kidobják szemetes zsákban a gyereket stb. Na ez a nem normális. Azzal semmi baj, hogy valaki nem szereti. Régen sem szerette mindenki, volt is sok megkeseredett család, ahol állandó terrorban nőttek fel a gyerekek és lettek depressziósal felnőve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!