Miért vannak már az 5 órás reggeli vonaton is ennyi lejmoló keselyű?
Zaklatni a munkába,iskolába igyekvőket. Pénzt,cigi, a gyerekektől még a fornettit is el akarnák kérni. A gyengébbek mellé még le is ülnek, majd kóstolgatják, hogy " azért nem adsz semmit,mert utálod a cigányokat,mi?"
Jegy egyiknél sincs, kalaúz sehol
"Nem én különböztetem meg."
Nem is neked írtam konkrétan, hanem úgy általában a tendenciára ami szerintem helytelen.
Igen, a "legkisebb ellenállás törvénye" mindig, mindenkor mindenhol működik. Egy gyerekre nem kunszt beszólni, ha jól öltözött, illedelmes akkor pici esély van rá hogy baj legyen belőle. Nem véletlen a legkisebbeket, legvékonyabbakat szúrják ki a helyi vagány legények is mindig.
A rendőrökkel sincs ez másképpen, a majdnem semmiért egy átlagos embert halálra vegzálnak, a rájuk dzsungel kést fogó hadonászó emberkére meg emlékezni sem szeretnek, örülnek hogy hazamehetnek és nem kell eljárni.
A vonatok biztonsága régóta komoly probléma, egy időben voltak ilyen erős emberek felvéve. Gyanítom, kevesebb lett a vezetők jutaléka miattuk, ezért megszüntették őket, pedig működött a rendszer. Mondjuk akik döntést hoznak, soha nem mentek még vonattal sehová, a lambó elviszi őket mindenhová.
Ez egy olyan probléma amit meg lehetne oldani, de a vezetők nem fogják, mert a saját pénzük fontosabb mint mások biztonsága. Megoldás lehetne ha lenne alternatíva és senki nem járna vonattal, akkor rákényszerülnének. De monopol helyzetben vannak, ahol jár vonat ott nem jár busz ugyanakkor. Nehogy választani lehessen.
Ezek szerint megvannak még, ez jó hír. Mondjuk én is régen utaztam utoljára vonattal, akkoriban még voltak és láttam is dolgozni őket borsodban. Simán leszállították a problémás utasokat. Azt hittem megszűnt ez, ezért vannak ilyen történések.
De akkor viszont a logisztikával kellene kezdenie valamit a mávnak, ebben a környezetben nem szabadna külön kocsis szerelvényeket használni. A régi, átjárható fülke típust kellene beszerezni. Nem is lenne szabad használniuk ezeket ahol a fülkék külön vannak.
Nem fognak agyonlőni. Mondjuk attól függ. Vannak azok az olaszos szőkék.
Bár azokból mostanában egyet sem látok.
Komolyra fordítva. Nem fognak agyonlőni, mert a németek között is sok a barna hajú.
Elmondom neked, hogy az akar fejbelőni, aki a fehéreket szidja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!