Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Már "klasszikus" kérdés?

Már "klasszikus" kérdés?

Figyelt kérdés
Megkérdezem én is: nektek mi a nő? (What is a woman?)
2023. szept. 5. 21:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem azért kérdezed, mert te magad sem tudod. És ez teljesen rendben van. Nincs idealizált nő.

Ha van időd, ezt a videót hallgasd meg. És ne csak nézz, hallgass, értelmezd. Nehéz téma ez is.

Valójában az van rendben, ha nincs meghatározott fogalma. Illetve ebben az esetben az első válasz a nyerő. Puncija van. Ennyi különbözteti meg.

Minden más egy idealizált világban fejünkben történik.

Én még azzal sem értek feltétlenül egyet, hogy ő tud szülni, és azért nő. Mert nem tudna, ha férfi nem lenne. Nem nagyobb és nagyobb kisebb siker egyik sem. Az, hogy a kihordásra ő képes, ez a belső szervek alakulása miatt lett így.

Ismered a legendás idézetet az Ovizsaru című filmből.

"A fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk". Ennyi. Nem kell túlgondolni. Éljünk boldogan, szabadon, és annyi.

[link]

2023. szept. 6. 05:42
 12/17 anonim ***** válasza:
31%
Aki domináns, és szép, nagy talpa van.
2023. szept. 6. 06:16
 13/17 anonim ***** válasza:
69%
aki kimossa a ruháimat
2023. szept. 6. 07:52
 14/17 anonim ***** válasza:
60%
Diszités a punci körül.
2023. szept. 7. 04:07
 15/17 A kérdező kommentje:
A nő nekem az aki menstruál, gyereket szül ha akar és ha tud, klímaxol, menopauzál. Tehát tudom hogy mi a nő.
2023. szept. 7. 10:50
 16/17 A kérdező kommentje:
16 ok. Gondolom neked a fütyis emberek a nők 🙈
2023. szept. 7. 13:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Az 14, de ne is zavarjon. Az első számot nézd, a második az összkomment.
2023. szept. 7. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!