Szerintetek tetszettem neki egy percig is?
Azért nem a párkapcsolatokhoz írom, mert nem aktuális téma, de nem hagy nyugodni a gondolat.
Az a helyzet, hogy volt egy fiú a suliban, akibe évekig ,,szerelmes" voltam. Nem ismertem, csak latasbol és a nevét tudtam.
Amikor összefutottunk, mindig hosszan nézett, sokszor olyan ellaggyult, kedves arccal (nem tudom máshogy mondani).
Az osztálytarsa és a barátnőm egy ideig jártak egymással, a srác mindig kérdezgette tetszik e nekem valaki az osztályában, volt, hogy konkrétan az illetore kérdezett rá. Nagyon félős voltam akkoriban, eszembe sem jutott, hogy esetleg tetszem neki.
Igazából ezzel az illetővel álmodtam, csak láttam őt álmomban és eszembe jutott az egész. Tudom nem sok infó, de én évekig bele voltam zugva, abban a hitben, ha akarna valamit, biztos tenne valamit eziranyban.
Nem változtatna nyilván most semmit ez, csak olyan sokáig gyötört ez a kérdés, kíváncsi vagyok kívülállóként hogy tűnik.
Köszönöm ha nem itelsz el a gyermeteg kérdés miatt, biztosan sokan vagyunk, akiknek középiskolában platoi szerelmeink voltak, és néha még eszünkbe is jut .
Nekem volt egy nagy szerelmem középsuliban.
Oda volta nagyon a csajért, de mivel nem voltam bunkó, barátzónába tett, passz azokra bukott akik kb belerúgtak.
de elmúlt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!