Ki hogyan viszonyul a legtöbb emberhez?
Én inkább le se merem írni, mert nem szeretném, hogy innen kitiltsanak...
Abban viszont biztos vagyok, hogy a legtöbb ember viselkedése láttán elborzadok..
A tisztán látás véget, amik leginkább zavarnak az álszent, flegma, képmutató emberek, de tudnék még jócskán felsorolni dolgokat, amiktől a hányinger kerülget.
És ha már most ez van, akkor bele se merek gondolni, hogy mi lesz 10 év múlva, vagy akár még több év múlva, ha nagyobb távlatokban nézem ezt az egészet.
Alap, hogy magyarok vagyunk, így semmi jóra nem lehet tőlünk számolni.
Én kerülöm a zembereket, nem kezdeményezek csacsogást, a munkahelyemen majdhogynem 1 ember kivételével nem beszélgetek senkivel sem.
Igénytelen lett ez a társadalom minden téren, igaz: én sem vagyok egy nagy "eszes bajnok"...
Utolsó mondasz valamit. Nem tudom máshol mi a helyzet, általánosítani nyilván nem akarok, de az biztos, hogy a magyar nép, ha lehet rájuk ezt mondani, akkor elég gyomorforgató tud lenni.
Én még korábban ezt nem értettem, de már túl tettem magam rajta, aki ezt a 'jó tett helyében, jót várj' ostobaságot kitalálta. Én azt mondom jó tett helyébe mindent várj, de jót ne.
Aztán lehet a magyarok irreálisan sokat képzelnek magukról, de nincs mire. Igen ebben lehet valami.
12#:
"Aztán lehet a magyarok irreálisan sokat képzelnek magukról, de nincs mire. Igen ebben lehet valami."
Igen, ezt nagyon jól látod: kihagytam a 11# kommentből, de ezt tapasztalom én is.
11, 12.
Én is hasonlóan látom.
Viszont nem szeretem az olyan embert sem, aki szinte ráparancsol a másikra, hogy ne általánosítson. Mert ez nem a másik problémájának az elfogadása, hanem a lesöprése. És azt persze sosem teszi hozzá, senki, hogy ha sorozatban a rossz tapasztalat a jellemző, akkor mégis hogy a fészkes fenébe kell nem általánosítani? 🤷🏼♀️
Igen, vannak kivételek, és őket nekünk kell megtalálni. Azt a mikrokörnyezetet, amivel azonosulni tudunk. Mert megváltoztatni nem lehet senkit. Így magunknak kell változtatni.
Lassan már a normális embereket nagyítóval kell keresni. Még egy érdekesség jutott eszembe és sajnos nem éppen pozitív.
Akik korábban normálisak voltak, idővel azok szintén hajlamosak lettek a züllésre. De hogy jót is mondjak.
Volt olyan, amikor kellemeset csalódtam emberekben, de ez a ritkábbik verzió volt. Én nem tudom mire jó ez a sok szélhámos alak.
Kár, hogy a legtöbb választ lepontozták pedig semmi hülyeséget nem írtak. Másfelől kezdem azt hinni, hogy ez idővel jobb nem lesz max. rosszabb.
Idősebb korosztálynál nem tudom mi válthatja ezt ki, talán a munkahelyekre tippelnék, mert az tud durva dolgokat produkálni, ha valaki esetleg olyan közegben van, de azért az se lenne mentség, hogy valaki bunkó, tahó legyen stb.
Fiatalabb korosztálynál meg előfordulhat nevelési probléma még, hogy valami hiba csúszott a számításba.
Nem tudom mi lehet ennek az oka, de sanszos hogy sokan alapjáraton ilyenek.
Nálam mindenkinek jár egy alap udvariasság. (Először, de ha utána bunkó, akkor én sem finomkodok).
Utálni viszont egyre jobban utálom őket, sajnos visszaveszi a megélhetésemet is. Egyszerűen nem tudom kikerülni, hogy ügyfelekkel tárgyalni kelljen, ezért már egyre többet leépítek, és újat nem vállalok (pedig nem a szakmával és a felkészültséggel van bajom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!