Ki hogyan viszonyul a legtöbb emberhez?
Én inkább le se merem írni, mert nem szeretném, hogy innen kitiltsanak...
Abban viszont biztos vagyok, hogy a legtöbb ember viselkedése láttán elborzadok..
A tisztán látás véget, amik leginkább zavarnak az álszent, flegma, képmutató emberek, de tudnék még jócskán felsorolni dolgokat, amiktől a hányinger kerülget.
És ha már most ez van, akkor bele se merek gondolni, hogy mi lesz 10 év múlva, vagy akár még több év múlva, ha nagyobb távlatokban nézem ezt az egészet.
A legtöbbhöz semlegesen. Persze, hogy vannak rossz emberek, de azért nem kell túldramatizálni. Nekem a legtöbb emberi kapcsolatom és interakcióm egyértelműen pozitív. Az átlag idegen jellemzően normális és illedelmes, általában mindig akad egy segítőkész ember, amikor szükségem van rá, illetve a mai napig kötök új ismerettségeket jófej emberekkel. Szerintem ez részben hozzáállás kérdése, hogy kinek inkább a negatív, kinek inkább a pozitív élmények maradnak meg.
Múltkor pont erről kérdeztek ismerősök, hogy milyenek voltak az ügyfelek, amíg ételfutárként dolgoztam. Legalább 2000 embernek szálítottam ki ételt amíg futárkodtam és azt kell mondanom, hogy a többség kimondottan barátságos volt, de minimum semleges és illedelmes. Nagyon kicsi része volt csak bunkó az embereknek, még akkor is, ha valami probléma volt a rendelésükkel.
Persze azt nem mondom, hogy nincs kivétel, mert az nyilván nem igaz! Bár ha jobban belevetem magam, akkor eléggé letaglózó és siralmas a helyzet.
Aki tud írjon még pozitívat, aztán hátha az emberekbe vetett hitem változik.
Ha meg nem, akkor ez van.
Sokféle embertípus létezik, de az idegenemberekhez általában normális és segítőkész szoktam lenni, és megadom neki kellő tiszteletet. Párhét alatt viszonylag jól kilehet ismerni az adott embert, hogy mennyire hajlandó veled normális lenni. Megpróbálok olyan embertípusokkal ismerkedni, akiknek valamennyire hasonló az életfelfogásuk, mint az enyém, és megoszthatjuk egymás tudását. Bármilyen furcsa, de még leghülyébb embertől
is lehet hasznos dolgot tanulni.
Flegma, álszent, képmutató, agresszív, magyarán szólva, ha negatív emberrel találkozok, akkor elkerülöm a társaságát, ha az adott illető egy kolléga, akkor ez már jóval nehezebb.
Nagy általánoságba szeretek újembereket megismerni, de vannak időszakok, amikor szeretek egyedül lenni, mert nem szeretnék embereket látni. Ilyenkor a természetjárást vagy túrázást választom, mert engem teljesen kikapcsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!