Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki hogyan viszonyul a legtöbb...

Ki hogyan viszonyul a legtöbb emberhez?

Figyelt kérdés

Én inkább le se merem írni, mert nem szeretném, hogy innen kitiltsanak...

Abban viszont biztos vagyok, hogy a legtöbb ember viselkedése láttán elborzadok..

A tisztán látás véget, amik leginkább zavarnak az álszent, flegma, képmutató emberek, de tudnék még jócskán felsorolni dolgokat, amiktől a hányinger kerülget.

És ha már most ez van, akkor bele se merek gondolni, hogy mi lesz 10 év múlva, vagy akár még több év múlva, ha nagyobb távlatokban nézem ezt az egészet.

2023. szept. 3. 21:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%
Ugyanezt gondolom én is. Sokszor inkább az ilyen emberek közelében meg sem szólalok, mert akkora utálatot érzek irántuk, hogy biztos valami durvát mondanék, amit meg nem akarok. Így inkább magamban motyogok. :D
2023. szept. 3. 21:33
 2/21 anonim ***** válasza:
82%
Kiráz a hideg tőlük. Finoman fogalmazva.
2023. szept. 3. 21:35
 3/21 A kérdező kommentje:
Ne törődjetek a lepontozókkal, én felpontoztam mind a két választ. Ők biztos szintén áldott 'jó' emberek. Akiknek nem tetszik az igazság.
2023. szept. 3. 21:45
 4/21 anonim ***** válasza:
85%

A legtöbbhöz semlegesen. Persze, hogy vannak rossz emberek, de azért nem kell túldramatizálni. Nekem a legtöbb emberi kapcsolatom és interakcióm egyértelműen pozitív. Az átlag idegen jellemzően normális és illedelmes, általában mindig akad egy segítőkész ember, amikor szükségem van rá, illetve a mai napig kötök új ismerettségeket jófej emberekkel. Szerintem ez részben hozzáállás kérdése, hogy kinek inkább a negatív, kinek inkább a pozitív élmények maradnak meg.

Múltkor pont erről kérdeztek ismerősök, hogy milyenek voltak az ügyfelek, amíg ételfutárként dolgoztam. Legalább 2000 embernek szálítottam ki ételt amíg futárkodtam és azt kell mondanom, hogy a többség kimondottan barátságos volt, de minimum semleges és illedelmes. Nagyon kicsi része volt csak bunkó az embereknek, még akkor is, ha valami probléma volt a rendelésükkel.

2023. szept. 3. 21:47
 5/21 anonim ***** válasza:
Engem sok ember kifejezetten nem szokott “kedvelni”. Azzal meg szerintem ráerősítek ha illedelmes és kedves akarok lenni. Ezt most is érzem pár emberen. Túlteszem rajta magam, de azért valahol rosszul esik hogy a minimum tiszteletet nem mindenki ismeri, ha interakcióba kell lépnem velük.
2023. szept. 3. 21:53
 6/21 A kérdező kommentje:

Persze azt nem mondom, hogy nincs kivétel, mert az nyilván nem igaz! Bár ha jobban belevetem magam, akkor eléggé letaglózó és siralmas a helyzet.

Aki tud írjon még pozitívat, aztán hátha az emberekbe vetett hitem változik.

Ha meg nem, akkor ez van.

2023. szept. 3. 21:57
 7/21 anonim ***** válasza:
94%

Sokféle embertípus létezik, de az idegenemberekhez általában normális és segítőkész szoktam lenni, és megadom neki kellő tiszteletet. Párhét alatt viszonylag jól kilehet ismerni az adott embert, hogy mennyire hajlandó veled normális lenni. Megpróbálok olyan embertípusokkal ismerkedni, akiknek valamennyire hasonló az életfelfogásuk, mint az enyém, és megoszthatjuk egymás tudását. Bármilyen furcsa, de még leghülyébb embertől

is lehet hasznos dolgot tanulni.

Flegma, álszent, képmutató, agresszív, magyarán szólva, ha negatív emberrel találkozok, akkor elkerülöm a társaságát, ha az adott illető egy kolléga, akkor ez már jóval nehezebb.

Nagy általánoságba szeretek újembereket megismerni, de vannak időszakok, amikor szeretek egyedül lenni, mert nem szeretnék embereket látni. Ilyenkor a természetjárást vagy túrázást választom, mert engem teljesen kikapcsol.

2023. szept. 3. 22:04
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig próbálom megérteni a negatív tulajdonságú embereket. Hiszem, hogy mindenki tiszta lappal születik és a környezet formálja azzá, aki. Nem magától dönt egy csecsemő úgy, hogy na én egy sz@r, szemét felnőtt leszek. Ez valaminek az okozata.
2023. szept. 3. 22:07
 9/21 A kérdező kommentje:
Nehéz rajtuk eligazodni, jobban mondva nem könnyű. Belegondolok kijutott nekem jóból, rosszból egyaránt. Sőt volt idő, amikor utóbbiból még inkább, de ennek ellenére nem lettem egy aljadék. Legalábbis nem tudnék az lenni, pedig ha visszaadnám azt, amit én kaptam tőlük, akkor azt hiszem lesnének, mint hal a szatyorban.
2023. szept. 3. 22:15
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 30 éve, amikor még sokat dolgoztam vidéken,többször jöttem haza autóval hajnali 3 körül Budapesten keresztül.Sok szép kivilágított kirakat, mindenféle árucikkel, de sehol egy ember. Üres a város. Akkor jöttem rá, hogy ha az egész Budapest az enyém lenne emberek nélkül,nagyon, nagyon rossz lenne nekem. Inkább választanék egy szegényes kis falucskában egy kis házat, emberekkel, ahogy az rendesen van.Akkor jöttem rá, milyen értékesek vagyunk egymásnak a jó és rossz tulajdonságunkkal együtt is.
2023. szept. 3. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!