Leélni párkapcsolat nélkül egy életet. Sok ilyen ember lehet?
Én nem érzem rosszul magam így, csak elgondolkodtat, hogy miért vagyok ilyen.
Talán túlzottan nagyobb a szabadságra való igényem, mint másoknak.
Olyasmit pl el sem tudnék képzelni, hogy egy ágyban aludjak valakivel, máshoz alkalmazkodjak.
Húgomnak van barátja (3an vagyunk testvérek) és mikor látogatóba jönnek hozzánk, ilyet mond a barátjának, hogy "most már menjünk!", nem tudom elképzelni, hogy lehet úgy élni, hogy ennyire összeragadjak egy másik emberrel.
Olyan, akinek soha, egy darab párkapcsolata se volt, és így éli le az életét, az nagyon kevés lehet. Tényleg.
Olyan, akinek max. 1-2 kapcsolata volt életében, az is kevés.
Az átlag olyan 7-15 közé esik, de persze vannak emberek, akiknek sokkal több is volt, és lesz is.
Én nagyon sok emberrel találkoztam életemben, nagyon sokat beszélgettem, nagyon sokan megosztottak ezt-azt, és ez a "statisztika". Ezt figyeltem meg.
Az átlag 7-15 között életében. A 15 vagy több, az átlag feletti. A 6 vagy annál kevesebb, az kevés van, és aki 1 max. 2 kapcsolata volt, az nagyon ritka. Gondolj bele, hogy az ENNÉL IS KEVESEBB, azaz 0 párkapcsolata volt egész életében, az annyira kicsi, hogy szinte jelentéktelen. Hiába mondják sokan, hogy "ó, én egyedül fogok meghalni" stb. stb. hülyeség, ennyit tudok erre mondani. Nem vagyok elfogult, ez tény.
Úgyhogy aki ebbe a "0, vagy 1-2 párkapcsolat egész életében" kategóriába tartozik, az sajnálatos. Persze csak akkor, ha ő többre vágyott volna.
Bocs 13-as, de a "statisztikád" rettenetesen torzít. Vagy a telepről jöttél vagy valami belvárosi kommuna jellgű társulásról, de az átlagember közel sem váltogatja így a partnereit, hogy a párkapcsolatok átlaga 7-nél kezdődjön. 😆
Kérdező, igen, van ilyen, hogy valaki így éli le az életét. A párkapcsolat döntés kérdése. Ha ismerkedsz és találsz egy jónak tűnőt, akkor összejöhettek. Szerelmet ne várj feltétlenül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!