Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az ha valamit...

Miért van az ha valamit csinálok a házkörűl a szomszédok figyelik? Hát kibirja ezt? Ahogy neki állok valaminek már kukucskálnak, engem nem érdekel, hogy a másik mit csinál

Figyelt kérdés
2023. szept. 3. 16:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ugyanez volt. Nem tudtunk kimenni az udvarra, hogy ne jöttek volna oda egyből. Ha nem beszélgettünk velük, mert pl kerti munkát csináltunk, megsértődtek. Ha szalonnát sütöttünk, beálltak a kerítés mellé, és nézték illetve kritizálták hogy sül. Odaküldték a gyereket, hogy kéregessen. Ha nem adtunk, azon is megsértődtek. Már gyomorgörcsöm volt, ha kint magunkban szerettünk volna csinálni valamit, mert esélytelen volt.

Egyszer durván begurultak és elmondtak minket mindennek, mikor látták nem vagyunk vevők rájuk non stop. Azóta nem beszélünk.

2023. szept. 3. 17:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Körfolyosós házban lakom Budapesten. Itt még azt is figyelik, melyik szobában alszom. Állandóan egymást lesik, undorítóak.
2023. szept. 3. 17:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

#11 „Azóta nem beszélünk”

Akkor tk. majdnem hogy "happy end" a sztori vége. Nekem is van egy szomszédom, aki egy ideig nem vette a lapot hogy egyáltalán nincs kedvem társalogni vele semmiről, de aztán úgy látszik hogy végül feladta a próbálkozásokat és azóta csak egy rideg "jónapot"-tal megyünk el egymás mellett, ami nekem tökéletesen megfelelő állapot :-)

2023. szept. 3. 18:16
 14/14 anonim ***** válasza:
75%

Hát figyelj…

Az én szomszédaim, ha itthon vannak, gyakorlatilag állandóan a teraszon ülnek, vagy a kertben ügyködnek, és drótkerítés van a két telek között. Tehát ha én nem tudok úgy kimenni a saját udvaromra, vagy kiülni a teraszomra, hogy ne lássam-halljam őket. Tuti, hogy rólam is azt hiszik, hogy leskelődöm, meg hallgatózom, pedig nem szokásom egyik se, de azért az ember óhatatlanul odapillant néha a szomszédokra, ha folyamatosan hallja őket. Szóval nem biztos, hogy minden szomszéd kukkolós, akit annak hisznek.

2023. szept. 3. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!