Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az ha valamit...

Miért van az ha valamit csinálok a házkörűl a szomszédok figyelik? Hát kibirja ezt? Ahogy neki állok valaminek már kukucskálnak, engem nem érdekel, hogy a másik mit csinál

Figyelt kérdés
2023. szept. 3. 16:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Engem meg az nem érdekel ha néznek. :D Sajnálom ha ennyi öröme van.
2023. szept. 3. 16:29
 2/14 anonim ***** válasza:
35%
Ha nem érdekel hogy más mit csinál, akkor nyugodtan nézelődhet is. Egyik mondat üti a másikat. Nem érdekel mit csinál, de nézni azt tilos.
2023. szept. 3. 16:32
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
ezért csináltunk 2,2m magas kerítést.
2023. szept. 3. 16:44
 4/14 anonim ***** válasza:
82%

#2 Akkora npc-ség így kötözködni, a kérdésre való válaszolás helyett....

Egyébként sem üti egymást, mert az hogy megfigyelik kérdezőt, azt VELE csinálják, és ÉRINTI őt, márpedig az a te dolgod ha valamit veled csinálnak. Az már nem más személyes dolga, hanem a tiéd. Érti???

Az gondolom krvára tökmindegy lenne neki ha a szomszédok mondjuk a kertben kapálnának, hiszen az nem érinti őt = ő nem akar csak úgy leskelődni.

A kérdésre meg: lehet nem ártana beszerezni egy kerítést ami nem lehet átlátni.

2023. szept. 3. 16:45
 5/14 anonim ***** válasza:
53%
Rendben tudják a saját életüket és nem tudnak mit kezdeni magukkal.
2023. szept. 3. 16:50
 6/14 anonim ***** válasza:
88%
Nálunk is ez van. Amint kimegyek, kinn a "falu apraja nagyja". (Budapesten élek) Nyírom a füvet, vagy múltkor egy elszáradt fát ki kellett vágatni, mindenki kinn volt azonnal. Felseperni nem tudok úgy, hogy ne jönne ki azonnal valamelyik. Ahova tudtam, belátásgátlót tettem, hogy legalább ne telibe bámuljanak. És tervben van egy 3 méteres betonkerítés körben, ami átláthatatlan.
2023. szept. 3. 16:53
 7/14 anonim ***** válasza:
92%
Ingerszegény környezetben a legtöbb ember rámozdul minden lehetséges "történésre".
2023. szept. 3. 16:56
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert az emberek fő tulajdonsága a kíváncsiság.

Unatkoznak, nincs életük és elégséges ingerük.

Magam is tapasztalom.

2023. szept. 3. 16:56
 9/14 anonim ***** válasza:
87%
mert kíváncsiak
2023. szept. 3. 17:12
 10/14 anonim ***** válasza:
12%
4. Pedig igaza van a 2-nek. Ha nem érdekli valoban akkor észre sem veszi, ha éppen kukkolják, mert annyira leszrja.
2023. szept. 3. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!