Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sokmindenről tudnék mesélni,...

Sokmindenről tudnék mesélni, meghallgatsz kérlek? 19F

Figyelt kérdés

Először is kezdeném azzal, nem panaszkodni akarok. Véleményre vagyok kíváncsi.

Engem apám elhagyott babakoromban, sosem beszéltünk még és nekem így apám lényegében nincs. Viszont idővel mostohám lett, akivel minden nap veszekedtek keményen anyámék, és ez a mai napig tart, már 16 éve. Sokszor érzem a szorongást, hogy nekem nincs normális szülői hátterem.

Ezek tetejében volt egy kapcsolatom is, ahol nem voltam neki elég és dobott, majd összejött mással. Minden titkolva volt előlem, és csak hosszú idő után jöttem rá, mikor kutakodni kezdtem.

Na de egy dologra vagyok kíváncsi.

Benned égne a tűz, hogy még bosszúból is,de nagyon extra csávóvá válj? Mondjuk jól kiedzeni magad, megtanulni jól boxolni, és alapvetően törekedni hogy tényleg kemény legyél.

Mi a véleményed erről? Én nagyon úgy érzem, hogy mivel velem ennyire játszadoztak, nem szabad lecsúsznom, jóval extrább sráccá kell váljak, mint egy sima.

2023. szept. 3. 03:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én, a tanulást választanám- biztosítja a jövődet. Amellett sportolhatsz.
2023. szept. 3. 11:05
 12/20 anonim ***** válasza:
20%

Hát, én nemtudom hogy azok az emberek akik heti 3x nem tudnak lemenni súlyt emelni edzőterembe mi a fszomat csinálnak, de az elég ahoz, hogy az átlag telibeszrt magyarnál sokkal jobban nézzél ki. De ne szterkázz, ez egy folyamat, kell vagy 2-3 év hogy meglátszon rajtad, ha jól eszel mellette és esőbe/hóba is eljársz edzeni.

A tanulás/önfejlesztést az edzés mellett simán csinálhatod, de nagyon fontos, hogy ne a vakvilágba dolgozz, hanem legyen egy célod, amit elakarsz érni, viszont ahoz, hogy ezt megtalálja az ember idő kell, és türelem. Tényleg olyan cél kell, amit edzés, és szürke munka mellett is csinálna az ember, tehát egy életcél.

A box, az igazából egy szar sport, mert sok kardio, és vékony leszel tőle, inkább emeld a súlyokat, és minden verekedést megúszol, azért mert nagydarab vagy, és nem mer belédkötni senki sem.

2023. szept. 3. 16:09
 13/20 A kérdező kommentje:
#12 Azért ez nem működhet így.. Sok a szaralak és bármikor adhat az élet olyat, ahol nem árt ütőképesnek lenni. Azzal hogy nagydarab vagyok nem fogom alapvetően "biztonságban" érezni magam.
2023. szept. 3. 18:34
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
de igen hidd el, én 3-4 éve edzek és előtte minden cigány belém kötött, mostmár nem
2023. szept. 3. 19:33
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem attól leszel “extra” hogy kigyúrod magadat meg férfi sem ettől leszel, a normális nőknek amúgy sem ez számít, max a haveroknak tudsz vele felvágni
2023. szept. 4. 06:19
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Vannak nők akiknek egyáltalán nem jönnek be az izomagyú férfiak.

Te is izomagyú férfi vagy kérdező illetve az akarsz lenni?

2023. szept. 4. 09:38
 17/20 anonim ***** válasza:
87%
Bosszúból vagy nem bosszúból jó lenne, ha normális csávóvá válnál. Olvass, érdeklődj, fejleszd magad, dolgozz!
2023. szept. 4. 09:44
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Ja vannak nok akiknek nem tetszenek az izmosabb ferfiak de azok a kisebbseg, es altalaban azok a rondabbak is mert igenytelenek a testukre

Aki izomagyazik az meg probal lekicsinyleni azzal ha terembe jarsz akk biztos hulye vagy. Pedig en pl jarok terembe es 2 diplomam van szal mennyel a sarokba jegremet zabalni te dagadek

2023. szept. 4. 11:59
 19/20 anonim ***** válasza:

Kedves 18! Én mint egy dekoratív nő, adtam a választ, számomra és a többi hasonló női tarsamnak nem az a lényeg hogy jól nézzen ki egy férfi, hanem hogy feltudjak rá nézni, tanult legyen és ne az legyen az életcélja hogy lejár a kondiba és elvegetál, meg amúgy is, sokkal szexibb egy ferfi akinek lehet nincsenek izmai, de figyelmes tud udvarolni és tudja hogyan legyen ferfi.

Ja és a poén..kondiba járok…nőként fontos a kinézetem, de pont ezért nem tartom férfinak azt aki folyton csak a kondit nyomja

2023. szept. 4. 15:52
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Kepet vagy kamu
2023. szept. 4. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!